«Στο τέλος το ταμείο»

16:51 4/11/2011 - Πηγή: AEK365

Νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό θέλει ο Ηλίας Κυριακίδης ώστε να έχει αντικρισμα και η νίκη που πέτυχε η ομάδα του την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο μέσος του Εργοτέλη τόνισε πως στο τέλος θα κάνουν ταμείο για την πορεία της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την δική του παρουσία στον κρητικό σύλλογο και το χειροκρότημα που δέχτηκε από τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 26χρονος μέσος στο Athletic Radio:

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό: «Για να φανεί η νίκη επί του

Αστέρα Τρίπολης πρέπει να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα είναι μικρότερη σε σημασία η νίκη που πετύχαμε την περασμένη Κυριακή. Αν κερδίσουμε τον Παναιτωλικό, τον κρατάμε χαμηλά. Το πακέτο αυτών των δυο παιχνιδιών το βάζω ως συνδυασμό. Δυο νίκες απέναντι σε δυο καλές ομάδες, θα είναι ό,τι καλύτερο»

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι: «Ο Παναιτωλικός είναι μια καλή και ενθουσιώδης ομάδα. Παίρνει ώθηση από τον κόσμο, ενώ αγωνιστικά έχει ένα πολύ δυνατό σημείο με την επιθετική γραμμή. Οι τρεις που είναι μπροστά αλλάζουν συνεχώς θέσεις και είναι πολύ επικίνδυνοι».

Για το κλίμα στον Εργοτέλη: « Η ψυχολογία μετά από επιτυχίες και αποτυχίες πρέπει να είναι η ίδια. Είχαμε όμως μια απογοήτευση, αλλά μετά τη νίκη επί της Τρίπολης, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μεγαλώσουμε τη νίκη της περασμένης Κυριακής. Δεν χρειάζεται ενθουσιασμός, αλλά υπομονή στο παιχνίδι της Κυριακής».

Για το χειροκρότημα που δέχθηκε από τους φιλάθλους στο παιχνίδι με την Τρίπολη: «Χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά. Δεν έχω συμπληρώσει ούτε χρόνο στην ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά για την στήριξη τους. Θέλω να ανταποδώσω αυτήν την αγάπη τους».

Για το ρόλο του στην ομάδα: «Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής, που να μην παίζει βασικός και να είναι ευχαριστημένος. Αν άκουγα κάποιον να το λέει θα τον θεωρούσα δημόσιο υπάλληλο και παίκτη χωρίς φιλοδοξίες. Έχω φιλοδοξίες και όπου παίζω έχω κίνητρο. Θέλω πάνω απ' όλα η ομάδα να πηγαίνει καλά γιατί αυτό επιστρέφει και τους παίκτες.

Είναι αδύνατο να είμαι στο μυαλό του προπονητή. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαι καθημερινά καλός στο γήπεδο και να είμαι σωστός στην συμπεριφορά μου. Την όποια πικρία μπορεί να νιώθει ένας παίκτης, όταν δεν αγωνίζεται όταν θέλει, πρέπει να την μαλακώνει το αν η ομάδα πηγαίνει καλά. Είναι νωρίς να πω οτιδήποτε πάνω σε αυτό. Για την ομάδα είναι επίσης νωρίς να πούμε κάτι. Με μια νίκη θα είμαστε ψηλά. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα