Στο σφυρί το «Άμπτον Παρκ»

18:44 10/2/2014 - Πηγή: AEK365

Τα σχέδια της κατασκευαστικής εταιρείας για την ανάπλαση του χώρου περιλαμβάνουν το χτίσιμο πολυκατοικιών, εμπορικών καταστημάτων και εγκαταστάσεων αναψυχής, καθώς επίσης και υπόγειο πάρκινγκ, έργα τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το 2018.

Ο όμιλος έχει έρθει, επιπλέον, σε επαφή με την οικογένεια του παλιού άσου της Γουέστ Χαμ, Μπόμπι Μουρ, συζητώντας την προοπτική να τοποθετηθεί ένας διαμορφωμένος κήπος στο σημείο, ο οποίος θα φέρει το όνομα του σπουδαίου αρχηγού των «σφυριών» και της εθνικής Αγγλίας.

Η ομάδα του ανατολικού Λονδίνου βαδίζει με αυτή την κίνηση στα χνάρια

της Άρσεναλ, η οποία είχε πουλήσει το 2005 το «Χάιμπουρι», με τον χώρο να αξιοποιείται για την κατασκευή κατοικιών και διαφόρων άλλων κτιρίων.

Η πώληση του «Άπτον Παρκ» στην Galliard αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από την διοίκηση της Γουέστ Χαμ, κάτι που φάνηκε στις δηλώσεις της αντιπροέδρου του συλλόγου, Κάρεν Μπράντι.

«Ήρθαμε σε συμφωνία με την Galliard, διότι είναι εταιρεία που εδρεύει στην περιοχή μας, το ανατολικό Λονδίνο. Γνωρίζουμε ότι συνεργάζονται αρμονικά με την τοπική κοινότητα και τα σχέδιά τους για την αξιοποίηση του χώρου, που βρίσκεται το γήπεδο, σίγουρα θα ωφελήσουν την οικονομία στην περιοχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα