Στο Ρέθυμνο δεν θα είναι μόνη

21:34 8/5/2014 - Πηγή: AEK365

Μπορεί η ΑΕΚ να αγωνιστεί την Κυριακή στο Πέραμα χωρίς τον κόσμο της στο πλευρό της, ωστόσο όλα δείχνουν πως στο παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με τον Ερμή Ζωνιάνων θα έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων της. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε σχετικό του δημοσίευμα το grandsport.gr: «Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και την ΑΕΚ. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί όπως έχετε ενημερωθεί από το

grandsport.gr στο ΔΑΚ Γάλλου και απόφαση των ανθρώπων της ομάδας των Ζωνιανών είναι να δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους της ΑΕΚ.
Το γήπεδο το οποίο ουσιαστικά είναι και το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα στον Νομό Ρεθύμνου και χωράει περίπου 1300 φιλάθλους επιλέχθηκε απο τους ανθρώπους της διοίκησης των Ζωνιανών ώστε να αποτελέσει αγώνας γιορτή για την περιοχή παρ'ότι σκοπός τους ήταν να αγωνιστούν σε μεγαλύτερο γήπεδο προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα φθηνότερου εισιτηρίου. Αυτό δεν επιτευχθεί τελικά και απο την στιγμή που θα εκδοθούν περίπου 1300 εισιτήρια αποφασίστηκε η γενική είσοδος να οριστεί στα 15 ευρώ με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιάννη Κάββαλο να αποδέχεται να δώσει εισιτήρια και σε φιλάθλους της ΑΕΚ καθώς όπως τόνισε είναι υποχρέωση τους να επιτρέψουν και στους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας να παρακολουθήσουν το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα