Γλίτωσαν στο τέλος οι Ιταλοί

20:59 28/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016-8ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ: 2-2
Γήπεδο: Βασίλ Λέφσκι

Στο τέλος γλίτωσε το κάζο η Ιταλία που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 μέσα στη Βουλγαρία.

Η Ιταλία μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 1ο λεπτό ο Μιχαΐλοφ έδιωξε σε κόρνερ το διαγώνιο σουτ του Ιμόμπιλε. Αλλά στο 4' η «Σκουάντρα Ατζούρα» πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Μπερτολάτσι έβγαλε από αριστερά

τη σέντρα, ο Ζάζα μπήκε στη φάση και τελικά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Βουλγαρίας από τον Μίνεφ. Ωστόσο η Βουλγαρία απάντησε άμεσα και έφερε στα ίσα το σκορ με πανέμορφο σουτ του Ποπόφ στο 11ο λεπτό. Και στο 17' η Βουλγαρία έφερε τούμπα το ματς. Ο Μιλάνοφ έκανε από αριστερά το γύρισμα και ο Μικάνσκι με κεφαλιά έγραψε το 2-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, το σουτ του Νταρμιάν σταμάτησε στα σώματα.

Στο 69ο λεπτό ο Μπερτολάτσι αστόχησε σχεδόν εξ επαφής, ενώ στο 84' ο Έντερ απέφυγε όμορφα τοναντίπαλό του και με τρομερό σουτ έκανε το 2-2. Μάλιστα στο 87ο λεπτό η Ιταλία έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη με τον Γκαμπιαντίνι.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Μιχαΐλοφ, Μποντούροφ, Μίνεφ, Μανόλεφ, Αλεξάντροφ, Ποπόφ (90+2' Σλάτσεφ), Μιλάνοφ (89' Βασίλιεφ), Γκάντζεφ, Ντιάκοφ, Μικάνσκι (73' Μποζίνοφ)

ΙΤΑΛΙΑ: Σιρίγκου, Κιελίνι, Νταρμιάν, Αντονέλι (77' Γκαμπιαντίνι), Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Καντρέβα, Βεράτι, Μπερτολάτσι (72' Σοριάνο), Ζάζα(58' Έντερ) , Ιμόμπιλε

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ-ΜΑΛΤΑ: 2-0
Γήπεδο: Tofig Bahramov Republican stadium

Τους πρώτους του βαθμούς μάζεψε το Αζερμπαϊτζάν που κέρδισε με 2-0 τη Μάλτα.

Το Αζερμπαϊτζάν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Αλασκάροφ έβγαλε τη σέντρα και ο Χουσεΐνοφ από κοντά έκανε το 1-0.

Από εκεί και πέρα η Μάλτα προσπ0παθησε να απαντήσει αλλά στις καθυστερήσεις ο Ναζάροφ έκανε το 2-0.

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Αγκάγεφ, Καράγεφ, Μεντβέντεφ, Γκουσεΐνοφ, Σαντίγκοφ, Κ.Χουσεΐνοφ, Αμιργκουλίγεφ, Ντεσντεμίροφ, Ισμαΐλοφ (70' Ναζάροφ), Ναντίροφ (81' Ισραΐλοφ), Αλασκάροφ (22' Γκουρμπάνοφ).

ΜΑΛΤΑ: Χογκ, Καρουάνα, Μπετσίνα (46' Πιζάνι), Μποργκ, Αγκίους, Καμιλιέρι (36' Ζ.Μούσκατ), Μουσκάτ, Φένεχ, Σκέμπρι (81' Φένεχ), Μπρίφα, Εφιόνγκ.

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ: 5-1
Γήπεδο: Μαξιμίρ

Άλμα πρόκρισης έκανε η Κροατία που επικράτησε με 3-0 της Νορβηγίας.

Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους η Κροατία, που τελικά άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό. Ο Όλιτς έβγαλε για τον Μπρόζοβιτς που με όμορφο σουτ έκανε το 1-0.

Οι Κροάτες μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 54ο λεπτό ο Πέρισιτς με όμορφο μακρινό σουτ έκανε το 2-0. Και στο 66'ο Όλιτς έκανε τα 3-0 ενώ στο 69' ο Ελιονούσι έστειλε στο δοκάρι το πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος. Στο 74ο λεπτό αποβλήθηκε ο Τσόρλουκα με 2η κίτρινη κάρτα και στο 81' ο Τετέι μείωσε σε 3-1. Παρολα αυτά στο 87' ο Σίλντενφλεντ έκανε το 4-1 και στις καθυστερήσεις ο Πράνιτς έγραψε το 5-1.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Σούμπασιτς, Τσόρλουκα, Σρνα, Βίντα, Πράνιτς, Πέρισιτς, Ράκιτιτς (76' Σίλντενφελντ), Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Όλιτς (70' Κράμαριτς), Μάντζουκιτς (88' Μπαντέλι)

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Νάιλαντ Χέγκλι, Λίνες, Φόρεν, Τετέι, Νορντβάιτ, Γιόχανσεν, Όντεγκααρντ, Σκιέλμπρεντ (19' Σάμουελσεν), Ντέλι (61' Νίλσεν), Ελιονούσι (80' Αμπντελαουέ).

Keywords
Τυχαία Θέματα