Στο Ράντερς μετά από 24ωρο ταξίδι!

15:32 22/8/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από ένα άκρως κουραστικό και πολύωρο ταξίδι, η Εθνική Εφήβων έφτασε αργά το βράδυ της Τρίτης (21/8) στο Ράντερς, όπου θα αγωνιστεί στη φάση των ομίλων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η γαλανόλευκη αποστολή ξεκίνησε οδικώς από την Πορταριά το βράδυ της Δευτέρας (20/8) δύο ώρες νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο (23.00), λόγω ειδοποίησης για τροχαίο που δημιούργησε σημαντικό πρόβλημα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αφίχθη στις 4.45 και αναχώρησε για το Βουκουρέστι στις 7.35 το πρωί της Τρίτης (21/8).

Η πτήση διήρκησε

μία ώρα και είκοσι λεπτά, ακολούθησε εφτά ωρών αναμονή στο αεροδρόμιο, ενώ στις 15.30 η εθνική αναχώρησε για την Κοπεγχάγη (πτήση δυόμιση ωρών). Η ατυχία-ταλαιπωρία δεν τελείωσε εκεί, καθώς με το που προσγειώθηκε το αεροπλάνο της SAS (Σκανδιναβική εταιρεία), οι διεθνείς ήταν αναγκασμένοι να προλάβουν την ανταπόκριση για το Άαλμποργκ χωρίς να έχουν άνεση χρόνου.
Η ελληνική αποστολή κατάφερε παρόλα αυτά να βρεθεί στην ώρα της για την επόμενη πτήση, όμως η στάση των Σκανδιναβών της συγκεκριμένης εταιρείας ήταν άκρως προκλητική και απαράδεκτη, καθώς δύο λεπτά (17.28) πριν αναχωρήσει το αεροπλάνο ο ελεγκτής αυτής δεν επέτρεψε στην εθνική να ανέβει σε αυτό.

«Γιατί περπατάτε; Έπρεπε να τρέξετε. Σας περιμέναμε αλλά αργήσατε», ανέφερε με θράσος ο συγκεκριμένος ελεγκτής, τη στιγμή που το αεροπλάνο δεν είχε αναχωρήσει και οι αποσκευές των Ελλήνων είχαν μόλις φτάσει από το Βουκουρέστι. Παρά το ότι η πτήση για Άαλμποργκ ήταν προγραμματισμένη από την ίδια εταιρεία, οι Σκανδιναβοί δεν δέχτηκαν την ελληνική αποστολή δύο λεπτά πριν αναχωρήσει η πτήση με την δικαιολογία της καθυστέρησης.

Κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια και αντίδραση της ελληνικής αποστολής, με τον αρχηγό αυτής Γιώργο Μανωλόπουλο να επικοινωνεί με τους υπευθύνους ώστε να δοθούν εξηγήσεις αλλά και να βρεθεί μία άμεση λύση. Εν τέλει κλείστηκε πτήση για Άαλμποργκ στις 20.30 (21.30 ώρα Ελλάδας), η οποία και διήρκησε 35 λεπτά.

Ακολούθησε ταξίδι μιας ώρας οδικώς για το Ράντερς, με την αποστολή να συμπληρώνει σχεδόν 24ωρο και να καταλύει κατάκοπη στο ξενοδοχείο «Scandic», το οποίο βρίσκεται 600 μέτρα από το κέντρο της πόλης.

Στο ίδιο ξενοδοχείο θα καταλύσουν και οι αντίπαλες ομάδες της εθνικής εφήβων.

Keywords
Τυχαία Θέματα