Στο Ωραιόκαστρο για το «διπλό» η ΑΕΚ

00:11 4/11/2012 - Πηγή: AEK365

Μοναδικός στόχος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ είναι να πάρει τη νίκη στο Ωραιόκαστρο απέναντι στην τοπική ομάδα, ώστε να αφήσει πίσω της τον παράδοξο αποκλεισμό από την Καλέ στη Γαλλία. Συγκεκριμένα, τα κορίτσια της Ένωσης έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλουν να μπουν δυναμικά στον αγώνα για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 18:00 και θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα

αυτής της αγωνιστικής. Οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να συνεχίσουν με νίκη στη διοργάνωση, ώστε να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Απόστολος Οικονόμου θα έχει όλες τις παίκτριές του στη διάθεσή του και τους έχει ζητήσει απόλυτη συγκέντρωση και πάθος, ώστε να μην δώσουν καμία ελπίδα στους αντιπάλους τους.

Ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου μετρά ως τώρα τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και έχει μόλις έναν βαθμό, αυτόν απέναντι στους Τράχωνες στον Άλιμο την 1η αγωνιστική. Αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα για τα κορίτσια της Ευστρατίας Κοκκίνου, όμως αναμένεται να έχουν την συμπαράσταση του κόσμου της περιοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα