Στο ΟΑΚΑ χωρίς Μανιάτη

21:15 14/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ανέτοιμος κρίθηκε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε ο Γιάννης Μανιάτης και έτσι έμεινε εκτός αποστολής των «ερυθρολεύκων» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (15/10, 20:30). Το ίδιο ισχύει και για τον Ζαραδούκα, ο οποίος τέθηκε εκτός πλάνων του Βάσκου τεχνικού. Αντίθετα, ντεμπούτο σε αποστολή του Ολυμπιακού

για τον Βιθέντε Μόνχε.

Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Τοροσίδης, Γέστε, Φέισα αλλά και για τεχνικούς λόγους οι Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Γκρμπιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Παρασκευής (14/10) την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Ένωση, με τους τραυματίες να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και τον Μανιάτη να κάνει έντονο ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Την αποστολή του ΟΣΦΠ στην οποία μετέχουν 18 ποδοσφαιριστές απαρτίζουν οι: Κοστάνσο, Μέγερι, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μόνχε, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ και Χαβίτο.

Στα της ενδεκάδας τώρα, μετά τις επιλογές του Βαλβέρδε για την αποστολή, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι και πάλι ο Κοστάντσο. Στο κέντρο της άμυνας οι Μέλμπεργκ (ή Μαρκάνο) και Α. Παπαδόπουλος, με τον Μοντέστο στο δεξί άκρο και τον Χολέμπας στο αριστερό.

Την τριάδα των χαφ αναμένεται να αποτελέσουν οι Μακούν, Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα σε ελεύθερο ρόλο, με τον Τζεμπούρ μοναδικό προωθημένο και τον Φουστέρ στα δεξιά και τον Μιραλάς στα αριστερά.

Keywords
Τυχαία Θέματα