Στο Ντουμπάι για το Παγκόσμιο οι διεθνείς

15:48 23/8/2013 - Πηγή: AEK365

Για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πιο συγκεκριμένα την πόλη του Ντουμπάι, όπου θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Εφήβων/Νεανίδων (26-31/8), αναχωρεί αύριο Σάββατο (24/8) η Εθνική μας ομάδα, αποτελούμενη από τρεις κολυμβητές και μία κολυμβήτρια.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής: Απόστολος Χρήστου (50, 100, 200μ. ύπτιο), Φώτης Μυλωνάς (50, 100μ. ελεύθερο), Μιχάλης Κοντιζάς (50, 100, 200μ. ύπτιο), Ελισάβετ Παντή (50, 100μ. ύπτιο, 50μ. ελεύθερο).

Συνοδός θα είναι

ο προπονητής του Εθνικού, Άκης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, δηλώνοντας:

«Η διοργάνωση στο Ντουμπάι θα είναι η τελευταία της σεζόν και μία από τις σημαντικότερες.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα είναι ολιγομελής, έχουμε θέσει ως στόχο την επίτευξη καλών επιδόσεων, που θα επιτρέψουν την είσοδο των αθλητών σε ημιτελικούς και ίσως και σε κάποιους τελικούς.

Παρά το δύσκολο της εποχής, αφού ποτέ δεν είναι εύκολο να κάνεις προετοιμασία στην Αθήνα Αύγουστο μήνα, οι αθλητές δείχνουν να είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες.

Εύχομαι να έχουν όλοι την υγεία τους και να έχουμε καλά αποτελέσματα, που θα αντικατοπτρίζουν την αξία των αθλητών και θα επιβραβεύσουν τη σκληρή προσπάθεια τους όλη τη χρονιά.»

Keywords
Τυχαία Θέματα