Στο Νιου Τζέρσεϊ η F1

22:13 12/6/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί να μην έκανε φέτος την εμφάνισή του στη Formula1, καθώς δεν ήταν έτοιμο, όμως από το 2014 και για τα επόμενα 15 χρόνια θα φιλοξενεί τους κορυφαίους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μάλιστα, το πρώτο Γκραν Πρι εκεί θα διεξαχθεί τον Ιούνιο της επόμενης χρονιάς, μετά από αυτό του Καναδά. Για την εξέλιξη αυτή μίλησε ο εκτελεστικός πρόεδρος και υποστηρικτής του αγώνα, Λίο Χίντερι Τζούνιορ.
«Ελπίζαμε αρχικά να γίνει ο αγώνας τον Ιούνιο του 2013, αλλά το φθινόπωρο έγινε σαφές ότι δεν θα ήταν εγκαίρως έτοιμη η απαιτούμενη υποδομή. Χάρη στην υπομονετική και μεγάλης σημασίας υποστήριξη του Μπέρνι

Έκλεστοουν και του μάνατζμεντ της Ferrari τώρα έχουμε μία μεγάλης διάρκειας συμφωνία για να αρχίσουμε το 2014 και να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια ακόμη», ήταν τα λόγια του.
Ταϊλάνδη για Πουκέτ
Την ίδια στιγμή η Ταϊλάνδη εξετάζει το ενδεχόμενο να διεξάγει έναν αγώνα το 2015 στην περιοχή Πουκέτ, αφού αποκλείστηκε η περιοχή Ρατσανταμνόεν λόγω έντονων διαμαρτυριών για μόλυνση του περιβάλλοντος και το κέντρο της Μπανγκόκ, που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες.
Πρόκειται για έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, τον οποίο ο υπουργός τουρισμού και αθλητισμού της χώρας χαρακτήρισε ιδανικό. «Το Πουκέτ θα ήταν ιδανικό μέρος και θα μας επέτρεπε να προωθήσουμε έτσι και τον τουρισμό. Έχουμε καιρό ακόμη για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα