«Στο μυαλό του Νομπόα είναι μόνο τα λεφτά»

14:53 11/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η Ντιναμό Μόσχας διέψευσε τους ισχυρισμούς του Κριστιάν Νομπόα ο οποίος είχε υποστηρίξει πως του προτάθηκε συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας, με τον αθλητικό διευθυντή της ρωσικής ομάδας να υποστηρίζει πως ο μέσος του ΠΑΟΚ σκεφτόταν μόνο τα λεφτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ντιναμό Μόσχας, Γκουράμ Αντζόγιεφ:
-Για τους ισχυρισμούς του Νομπόα ότι του προτάθηκε εξάμηνο συμβόλαιο: "Δεν είναι έτσι! Έγιναν διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του Νομπόα πριν από

το Παγκόσμιο Κύπελλο. Του προσφέραμε διετές συμβόλαιο με τους ίδιους όρους. Ο Νομπόα ήθελε αύξηση 50%. Αποφασίσαμε να μεταθέσουμε τη συζήτηση για μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Νομπόα σκόραρε μόνο ένα γκολ σε 11 ματς. Είναι αυτή θετική απόδοση; Ξέρετε είναι δύσκολο να αποδώσεις, όταν στο μυαλό σου είναι μόνο τα λεφτά".
-Για το γεγονός ότι προτάθηκε στον μέσο από το Εκουαδόρ συμβόλαιο που θα πληρωνόταν σε ρούβλια: "Ήταν θυμωμένος; Ναι, προσφέραμε ένα συμβόλαιο σε ρούβλια. Μας χτύπησε η κρίση. Ο Νομπόα θα έπαιρνε πάντως περισσότερα από όσα κερδίζει σήμερα στον ΠΑΟΚ".
-Για το γεγονός ότι του προτάθηκε μειωμένο συμβόλαιο: "Ναι, του προτάθηκε μειωμένο συμβόλαιο. Όμως, είναι πλέον δυο χρόνια μεγαλύτερος. Θα δώσω ένα παράδειγμα. Ο Μπουφόν που είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου και θρύλος στη Γιουβέντους, κάθε χρόνο μειώνει τους μισθούς του. Είναι ήδη πλούσιος και όμως αγαπάει με όλη τη καρδιά του την ομάδα και αυτό είναι δείγμα επαγγελματισμού".

Keywords
Τυχαία Θέματα