«Στο μυαλό μου το Λονδίνο, αλλά προέχει το Ευρωπαϊκό»

21:56 3/4/2012 - Πηγή: AEK365

Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων βρίσκεται ο κολυμβητής Γιάννης Δρυμωνάκος (φώτο), ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την παρουσία του στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας, την αγωνιστική του ετοιμότητα, αλλά και το Ευρωπαϊκό στο οποίο θα συμμετάσχει.

Αρχικά, ο νεαρός κολυμβητής αναφέρθηκε στους αντίπαλους κολυμβητές που βρήκε απέναντί του στο Ντέμπρετσεν το Σαββατοκύριακό, κολυμβητές τους

οποίους θα βρει μπροστά του και στο Ευρωπαϊκό, αλλά και στην κατάσταση που βρίσκεται σε αυτό το διάστημα. «Όλοι όσοι συμμετείχαμε στο Ντέμπρετσεν, απ' ότι διαπίστωσα, δεν ήμασταν και πολύ καλά προετοιμασμένοι. Παρ' όλα αυτά, ήταν ένα σημαντικό τεστ για όλους μας, ενόψει του Ευρωπαϊκού. Προσωπικά, βρίσκομαι σε δυνατούς ρυθμούς προπονήσεων, ώστε να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο. Στο Ντέμπρετσεν είχα μία μικρή θλάση σε έναν αγώνα που έλαβα μέρος, με συνέπεια να μην κολυμπήσω όπως θα ήθελα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω. Δείχνει παρά μόνο την κούραση που έχω υποστεί λόγω των προπονήσεων. Γενικά, είμαι πολύ καλά στην υγεία μου, και προσπαθώ για το καλύτερο».

Εν συνεχεία, μίλησε για τις προσδοκίες του στο Ευρωπαϊκό, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο στην οκτάδα, χωρίς να θέλει να μιλήσει από τώρα για την κατάκτηση κάποιου μεταλλίου. «Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μιλήσω για κάποιο μετάλλιο. Ο λόγος που το λέω αυτό είναι πως δεν θα αγωνιστώ μόνο σε μία κούρσα. Πρώτα θα πρέπει να περάσω από τον προημιτελικό, μετέπειτα από τον ημιτελικό, και ύστερα να λάβω μέρος στον τελικό. Στόχος μου, εάν τα καταφέρω αυτά, είναι να δώσω όλο μου το είναι, και να προσπαθήσω για το καλύτερο, καθώς από τη στιγμή που θα φτάσω, εάν φτάσω, στον τελικό, όλα είναι ανοιχτά».

Τέλος αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τονίζοντας πως ήδη από τον Σεπτέμβριο, η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι στο μυαλό του. Παράλληλα όμως, έδωσε προτεραιότητα στο Ευρωπαϊκό, κρατώντας χαμηλούς τόνους. «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση που μπορεί κάποιος να συμμετάσχει. Από την αρχή της χρονιάς δεν έχω σταματήσει να σκέφτομαι τους Ολυμπιακούς. Ακόμη και όταν προετοιμάζομαι για άλλες διοργανώσεις, σκέφτομαι την Ολυμπιάδα. Όμως, ο στόχος μου προς το παρόν, είναι το Ευρωπαϊκό».

Keywords
Τυχαία Θέματα