Στο... μηδέν η Ξάνθη με την ΑΕ Πάφου

22:07 27/7/2012 - Πηγή: AEK365

Χωρίς να παρουσιάσει τίποτα ιδιαίτερο η SKODA Ξάνθη ολοκλήρωσε το τρίτο της φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Πάφου και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 0-0.
Αυτοί που ανησύχησαν περισσότερο τον τερματοφύλακα της κυπριακής ομάδας με τις ενέργειές τους ήταν οι Μάνταλος και Μαρσελίνιο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο αυτοί που έχασαν τις καλύτερες ευκαιρίες για λογαριασμό της ακριτικής ομάδας ήταν

οι Τριάδης, Πλατέλλας και Μαρκόφσκι.
Να σημειώσουμε πως την φιλική αναμέτρηση παρακολούθησαν και περίπου 500 φίλαθλοι του ακριτικού συλλόγου, ανάμεσά τους ήταν και ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, ο πρόεδρος, Άρης Πιαλόγλου και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου.

Η SKODA ΞΑΝΘΗ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Λυμπερόπουλο, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Φλίσκα, Κομεσίδη, Βασιλακάκη, Ντάνι, Μάνταλο, Κούτεφ, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι. Έπαιξαν και οι: Βάλλας, Μαρκόφσκι, Πλατέλλας, Γκατσολάρι, Τριάδης, Τορομανίδης.

Η ΑΕ Πάφου ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Σέμποκ, Ιωάννου, Γαρπόζη, Πετκάκη, Κακογιάννη, Σερτσάο Λουίς, Κοιλιάρα, Γκρούλιτς, Μελισσά, Σάουλο, Καντρεζίνιο. Έπαιξαν και οι: Ασπρογένους, Χριστοφή, Δημητρίου, Ταλ, Ευθυμίου, Σάββα, Δημοσθένους, Μιγκέλ Βάργκας, Σίλας, Φιλίππου, Λουκά, Φυλάκτου, Ντέκο, Βαρναβίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα