Στο κόλπο η Ντνίπρο, καθαρίζει η Ίντερ

20:52 6/11/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-6ος ΟΜΙΛΟΣ-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΙΝΤΕΡ: 1-1
Γήπεδο: Ζοφρί Γκισάρ

Στο 1-1 έμεινε η Ίντερ με την Σεντ Ετιέν και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση.

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Μπονατσόλι έκανε έξυπνο γύρισμα αλλά η προβολή του Κουζμάνοβιτς δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 11' και στο 13' ο Παλάσιο έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες. Στο 14ο λεπτό η κεφαλιά του Μπαγιέ έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 33' ο Ντοντό με κεφαλιά εξ επαφής έκανε το1-0 για την Ίντερ.

Οι Γάλλοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και μετά από κόρνερ ο Βίντιτς έκανε λάθος και ο Μπαγιάλ Σαλ από κοντά έφερε στα ίσα το σκορ.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Ρουφιέ, Τεοφίλ-Κατρίν, Σαλ, Κλέμεν, Λεμουάν, Πογκμπά, Περίν, Ταμπανού, Γκραντέλ, Ερντίνκ (56' Ντιομαντέ), Χαμουμά (68' Φαν Βολφσβίνκελ).

ΙΝΤΕΡ: Καρίθο, Ζουάν, Αντρεόλι, Βίντιτς, Ντοντό, Μπαγιέ, Κόβασιτς (74' Οσβάλντο), Κουζμάνοβιτς (83' Παλάτσι), Μεδέλ, Παλάσιο, Μπονατσόλι (66' Όμπι).

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ-ΝΤΝΙΠΡΟ: 1-2
Γήπεδο: Τόφικ Μπαχράμοφ

Γερά στο κυνήγι της πρόκρισης μπήκε η Ντνίπρο, που επικράτησε με 2-1 της Καραμπάγκ στο Αζαερμπαϊτζάν.

Η Ντνίπρο μπήκε δυνατά στο ματς και στο 15ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Ζοζούλια έβγαλε τη σέντρα και ο Κάλινιτς με όμορη κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 23' το σουτ του Κονοπλιάνκα πέρασε μόλις άουτ και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μουαρέμ κόντραρε σε σώματα. Στο 29ο λεπτό, ο Σέχιτς είπε όχι σε σουτ του Φεντέτσκι και στο 36' οι γηπεδούχοι έφεραν στα ίσα το σκορ. Σκόρερ ο Λιρό Τζορτζ με τρομερή εκτέλεση φάουλ.

Στο 69ο λεπτό ο Ζοζούλια αστόχησε από ιδανική θέση αλλά στο 73' ο Κάλινιτς με όμορφη προσπάθεια έκανε το 2-1 για τους Ουκρανούς. Στο 78ο λεπτό ο Μουαρεμ έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους Αζέρους.

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Σέχιτς, Καράγεφ, Μεντβέντεφ, Σαντίγκοφ, Αγκόλι, Γκουσεΐνοφ, Γιουσίφοφ (77' Ταγκίγεφ), Ρεϊνάλντο, Μουαρέμ, Αλμέιδα, Τζορτζ (65' Ναντίροφ)

ΝΤΝΙΠΡΟ: Μπόικο, Μαζούτς, Στρίνιτς (46' Κανκάβα), Ντάγκλας, Γκάμα (85' Σακόφ), Φεντέτσκι, Τσεμπριάτσκο, Ροτάν (90' Κραφτσένκο), Κάλινιτς, Κονολπλιάνκα, Ζοζούλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα