Στο Ισραήλ για σκορ πρόκρισης

09:07 2/8/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Ραμάτ Γκαν" του Ισραήλ ο ΠΑΟΚ δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του για την εφετινή σεζόν αντιμετωπίζοντας την Μπνέι Γεχούντα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και στόχος των παικτών του Γιώργου Δώνη είναι η νίκη που θα τους εξασφαλίσει από απόψε την συμμετοχή στα πλέι οφ.
Αντίπαλος του ΠΑΟΚ

θα είναι και οι κλιματικές συνθήκες με την θερμοκρασία στο Ισραήλ να φτάνει τους 35 βαθμούς Κελσίου και την υγρασία να ξεπερνά τα 70%. Παρόλα αυτά η νίκη και η πρόκριση είναι αναγκαία για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να βάλει λεφτά στα ταμεία του.
Ο Γιώργος Δώνης θα παρατάει την ομάδα με 4-4-2 αφήνοντας τον Σαλπιγγίδη στον πάγκο και ξεκινώντας τον Γιάννου ως παρτενέρ του Αθανασιάδη. Τερματοφύλακας θα είναι ο Γλύκος, ο Λίνο θα είναι το δεξί μπακ, ο Κατσικάς με τον Κουμάλο τα δυο στόπερ και ο Έτο θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Πάμπλο Γκαρσία και Λαζάρ θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ με τον Ρομπέρ στην αριστερή πτέρυγα, τον Γεωργιάδη στην δεξιά και τον Γιάννου με τον Αθανασιάδη το επιθετικό δίδυμο.
Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Γιακουμής, Ιντζίδης, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Πέλκας, Παναγιωτούδης.

Η Μπνέι Γεχούντα θα παραταχθεί σε σχήμα 4-3-3 με τους Ενγενούγμπια, Γκαλ, Εντρί, Μόρι, Κοέν, Ναούμ, Ιβασκεβίτσιους, Μένασε, Γκαλβάν, Μαρίνκοβιτς, Εντλόβου και αναμένεται να έχει την συμπαράσταση 5000 και πλέον φιλάθλων της.

Διαιτητής της αναμέτρησης της Μπνέι Γεχούντα με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Μαυροβούνιος Πάβελ Ραντοβάνοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα