Στο Έγκερ η Εθνική

18:07 24/1/2013 - Πηγή: AEK365

Με 13 πολίστριες στην αποστολή αναχωρεί αύριο (25/1), στο Έγκερ, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, η οποία το Σάββατο (26/1) αντιμετωπίζει την Ουγγαρία στην πρεμιέρα των αγώνων της στο φετινό Γουόρλντ Λιγκ.

Οι «13» του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Μορφέση: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Κέλλυ Μπίσμπα, Ιόλη Μπενέκου, Άλκηστη Μπενέκου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Μαργαρίτα

Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Κατερίνα Ζάντου.

Στην αποστολή που αναχωρεί το πρωί (06.30), μετέχουν επίσης ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Στέφανος Λέανδρος, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και η έφορος Στέλλα Λαζάρου (αρχηγός).

Η ώρα (Ελλάδας) έναρξης του παιχνιδιού είναι 17.00 το απόγευμα, με διαιτητές τους Στέφανο Ριτσιτέλι (Ιταλία) και Γκίντιον Ρέμνετ (Ολλανδία), με παρατηρητή από πλευράς Fina τον Τζ. Μάρτιν.

Η Εθνική μας ομάδα μετέχει στον Α' Όμιλο Ευρώπης με την Ισπανία να τον συμπληρώνει, ενώ στον Β' μετέχουν η Ιταλία, η Ρωσία και η Ολλανδία.

Στον Όμιλο της Ασίας / Ωκεανίας (9-14 Μαϊου, Ώκλαντ) μετέχουν: Αυστραλία, Κίνα, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία και στον Όμιλο της Αμερικής (24-27 Μαϊου, ΗΠΑ): Βραζιλία, Καναδάς, ΗΠΑ.

Στην πρεμιέρα των αγώνων (23/1) η Ουγγαρία νίκησε 12-9 την Ισπανία εκτός έδρας, όπως και η Ιταλία την Ολλανδία (12-6).

Τα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής μας, στον Όμιλο: 6 Φεβρουαρίου ΕΛΛΑΔΑ - Ισπανία, 13 Μαρτίου ΕΛΛΑΔΑ - Ουγγαρία, 16 Μαρτίου Ισπανία - ΕΛΛΑΔΑ.

Για την Εθνική μας, το παιχνίδι του Σαββάτου, είναι το πρώτο μετά τις 3 Ιουνίου 2012 στο Τσανκσού όπου και είχε νικήσει με 8-7 την Κίνα στον μικρό τελικό του Γουόρλντ Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα