Στο ΕURO ο Μπουγαΐδης

18:24 28/5/2012 - Πηγή: AEK365

Αήττητοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην Δανία οι παίκτες του Κώστα Τσάνα, μετά και τη σημερινή (28/05) τους νίκη με 2-0 απέναντι στους διοργανωτές. Μια νίκη που τους δίνει την πρώτη θέση στον πέμπτο όμιλο και ταυτόχρονα την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012...
Οι Κ19 της Ελλάδας έκαναν το τρία στα τρία στην διοργάνωση, έχοντας μάλιστα και απολογισμό τερμάτων οκτώ υπέρ και μηδέν κατά, παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο και απόλυτα δίκαια θα βρεθούν τον Ιούλιο στην τελική φάση της διοργάνωσης!

Τα γκολ που χάρισαν το «τρίποντο» και μαζί την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας στα τελικά πέτυχαν μέσα σε διάστημα 10 λεπτών οι Γιάννης Γιαννιώτας και Χάρης Μαυρίας.

ΔΑΝΙΑ: Μπουσκ-Γένσεν, Άντερσεν, Μπεχ, Μπροκ-Μάντσεν, Κορνέλιους, Χέλστρουπ-Γένσεν (46' Νόργκααρντ), Γιόνσον, Λάρσεν, Πέντερσεν, Ρέμερ, Γένσεν.

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλας, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Φουρλάνος, Διαμαντάκος (80' Μπακασέτας), Κατίδης, Γιαννιώτας (77' Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης (90' Μπουγαΐδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα