Στο Χ Ίντερ και Ρούμπιν

00:08 7/12/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 8ος ΟΜΙΛΟΣ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΝΤΕΡ - ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ: 2-2
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Στο 2-2 κόλλησε η Ίντερ με τη Νεφτσί Μπακού σε ένα αδιάφορο ματς.

Η Ίντερ μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στ 9ο λεπτό. Ο Περέιρα βρήκε τον Λιβάγια μέσα στην περιοχή κι εκείνος πλάσαρε μέσα από πολλά σώματα κι έκανε το 1-0. στο 13΄ο Κουτίνιο προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση αντί να δώσει στον Λιβάγια και δε βρήκε στόχο, ενώ στο 18' ο Σταμένκοβιτς

είπε όχι σε σουτ του Τζόναθαν. Στο 29' η κεφαλιά του Σάμουελ δε βρήκε στόχο, ενώ στο 36' το σουτ του Γκαριτάνο έφυγε μόλις άουτ.

Η Νεφτσί έφερε στα ίσα το ματς στο 52ο λεπτό με σουτ του Σαντίγκοφ, αλλά στο 54' ο Λιβάγια με το 2ο γκολ του στο ματς έκανε το 2-1. στο 68ο λεπτό το σουτ του Κασάνο πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 73' και ο Λιβάγια αστόχησε από καλή θέση. Στο 84' ο Μπέλεκ είπε όχι στον Φλαβίνιο και στο 8' ο Ναγκατόμο είχε δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό όμως Κανάλες έκανε το τελικό 2-2.

ΙΝΤΕΡ: Μπέλεκ, Σάμουελ (46' Κασάνο), Περέιρα, Τζόναθαν (63' Μπαντίνι), Καμπιάσο, Μπενάσι, Πάσα, Ρομάνο, Γκαριτάνο (53' Ναγκατόμο), Κουτίνιο, Λιβάγια.

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ: Σταμένκοβιτς, Γκουλίγεφ, Μιτρέσκι, Μπερτούτσι, Σουκούροφ (46' Μεχντίγεφ), Ιμαμέρντιγιεφ (90+2' Αμπντουλάγιεφ), Ράμος, Σαντίγκοφ (77' Σείντοφ), Φλαβίνιο, Κανάλες, Βομπάι

ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: 1-1
Γήπεδο: FK Partizan

Στο 1-1 έμεινε Παρτιζάν και Ρούμπιν σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στο 6ο λεπτό ο Μάρκοβιτς έκανε το σουτ αλλά ο Αρλάουσκις απομάκρυνε σε κόρνερ, ενώ στο 22' το σουτ του Καραντενίζ πέρασε λίγο άουτ. Στο 28' ακυρώθηκε γκολ του Καραντενίζ ενώ ο ίδιος παίκτης στο 29' δεν μπόρεσε να σκοράρει μέσα από την περιοχή. Τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ήταν τα σουτ του Ροντόν στο 41', το οποίο απομάκρυνε ο Πέτροβιτς.

Στο 49' ο Πέτροβιτς είπε όχι σε σουτ του Καραντενίζ και στο 54' ο Μάρκοβιτς με κοντινό πλασέ έδωσε προβάδισμα στην Παρτιζάν. Ωστόσο στο 59' ο Ροντόν έφερε στα ίσα το ματς για την Ρούμπιν και στη συνέχεια η Παρτιζάν δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Πέτροβιτς, Μιλίκοβιτς, Βολκόφ, Ιβάνοφ, Όστοϊτς, Ίλιτς, Τόμιτς (74' Τζόγιτς), Λ.Μάρκοβιτς (90' Κνέζεβιτς), Σμίλιανιτς, Σ.Μάρκοβιτς, Σκέποβιτς (72' Μ.Σκέποβιτς).

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: Αρλάουσκις, Ανσάλντι, Μποκέτι, Κουζμέν Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Κασάεφ (62' Νταβίντοφ), Σαρόνοφ, Εδουάρδο (74' Ερεμένκο), Καραντενίζ, Ροντόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα