Στο Europa παρά την εξάρα

23:43 5/12/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 5ος ΟΜΙΛΟΣ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΕΛΣΙ - ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ: 6-1
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Τι κι αν έριξε 6 γκολ στη Νόρτζελαντ (6-1) η Τσέλσι έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η Γιουβέντους νίκησε τη Σαχτάρ και η ισοβαθμία των «μπλε» με τους Ουκρανούς, ευνοούσε τους δεύτερους.

Η Τσέλσι πίεσε από το πρώτο λεπτό και στο 8' ο Χάνσεν αναγκάστηκε σε δύσκολη επέμβαση σε σουτ του Μόουσες, ενώ στο 10' ο Χάνσεν είπε ξανά όχι σε σουτ του Τόρες

αυτή τη φορά. Στο 27' ο Μόουσες μπήκε από αριστερά στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο Στόκχολμ έστειλε την μπάλα κατά λάθος στο δοκάρι της ομάδας του. Και στο 31' ξεκίνησε ο χορός ων πέναλτι. Η Νόρτζελαντ ήταν εκείνη που το κέρδισε πρώτη σε χέρι του Κέιχιλ, αλλά ο Τσεχ έσωσε την ομάδα του διώχνοντας την εκτέλεση του Στόκχλολμ. Ωστόσο στο 35' και η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι για χέρι του Μπέκμαν αλλά και ο Αζάρ αστόχησε. Τον στόχο τελικά από τα 11 μέτρα βρήκε ο Λουίς στο 38' στο δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η Τσέλσι για νέο χέρι μετά από σέντρα του Μάτα. Οι Δανοί κατέρρευσαν από εκεί και πέρα και στο 45+1' δέχτηκαν και 2ο γκολ. Ο Τόρες έκανε το σουτ αλλά ο Χάνσεν απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ισπανός σταμάτησε με το χέρι την μπάλα και έκανε το 2-0.

Η Νόρτζελαντ μείωσε στο 46ο λεπτό με τον Τζόν ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Τσεχ, αλλά στο 51' ο Κέιχιλ με δυνατή κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 3-1 και ο Τόρες στο 56' έπαιξε το ένα δύο με τον Αζάρ και από κοντά έγραψε το 4-1. μάλιστα ο Ισπανός πέτυχε και 3ο γκολ στο 63', καθώς συνδυάστηκε ξανά με τον Αζάρ και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Χάνσεν και διαμόρφωσε το 5-1. Στο 71' ο Μάτα έκλεψε, έδωσε για τον Όσκαρ και ο Βραζιλιάνος από κοντά έγραψε το 6-1

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Κόουλ (61' Μπερτράντ), Ρομέου, Ραμίρες (65' Όσκαρ), Μάτα (74' Φερέιρα), Μόουσες, Αζάρ, Τόρες.

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ: Χάνσεν, Πάρκχερστ, Γκούντελαχ, Ρούνιε (10' Μπέκμαν), Μτιλίγκα, Αντού, Στόκχολμ, Λόρεντζεν, Κρίστιανσεν (61' Κίλντεντοφτ), Τζον, Τιτσίνοβιτς (65' Ισάχ).

Keywords
Τυχαία Θέματα