Στο +2 η Σιένα

23:42 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΙΕΝΑ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι
Τις καλές εμφανίσεις συνέχισε η Σιένα, που επικράτησε με 1-0 της Μπολόνια και πλέον βρίσκεται στα θετικά πρόσημα. Η Σιένα κατάφερε έτσι να ισοσκελίσει την τιμωρία των 6 βαθμών και να βρεθεί του δύο.
Η Μπολόνια έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 13ο λεπτό, καθώς ο Κονέ έπιασε σουτ από τα 20 μέτρα, αλλά ο Πέγκολο απέκρουσε όμορφα, ενώ στο 15' ξανά ο Πέγκολο είπε όχι σε σουτ του Τζιλαρντίνο.
Στο 16' το πλασέ του

Τσερούμπιν έφυγε μόλις άουτ, ενώ η Μπολόνια συνέχισε να πιέζει και στο 30' ο Μορλέο εκτέλεσε ένα φάουλ από τα 35 μέτρα, αλλά ο Πέγκολο απέκρουσε ξανά.
Στο 51' ο Πέγκολο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μότα από τα 20 περίπου μέτρα, ενώ στο 60' η Σιένα άνοιξε το σκορ στην πρώτη της ουσιαστική φάση. Ο Καλαϊό έφυγε στην κόντρα κει με όμορφο σουτ νίκησε τον Αλιάρντι.
Στο 79ο λεπτό η Μπολόνια διαμαρτυρήθηκε σωστά για πέναλτι στον Τζιλαρντίνο, ενώ στο 81' ο Πέγκολο απέκρουσε το σουτ του Γκαμπιαντίνι.
Στο 87' ο Αλιάρντι απέκρουσε το πλάσε του Σέστου, ενώ σρις καθυστερήσεις ο Καλαϊό δε βρήκε στόχο από κοντά
ΣΙΕΝΑ: Πέγκολο, Νέτο, Πάκι, Φελίπε, Βεργκάσολα, Ροντρίγκες, Άνχελο (54' Σέστου), Ντελ Γκρόσο, Ροζίνα (66' Βαλιάνι), Ζε Εδουάρδο (80' Βέρε), Καλαϊό.
ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Αλιάρντι, Άντονσον, Νατάλι, Τσερούμπιν (87' Αμπέρο), Πέρες, Πατζιέντζα, Μότα, Κονέ (70' Χιμένεθ), Μορλέο, Τζιλαρντίνο, Ακουαφρέσκα (71' Γκαμπιαντίνι).

Keywords
Τυχαία Θέματα