Στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες τα έσοδα...

23:48 7/2/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως συνέβη πρόσφατα σε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της αντρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, έτσι και τώρα, η Νίκη Αμαρουσίου συνεχίζει και αναπτύσσει την κοινωνική της δράση και πρωτοβουλία.

Αυτή την φορά η σκυτάλη από τους άνδρες δίνεται στις Γυναίκες και στο τμήμα βόλεϊ του σωματείου, δείχνοντας -εκ νέου- το κοινωνικό πρόσωπο της Νίκης. Για την ακρίβεια το παιχνίδι της Δευτέρας 11/2 στις 20.30 στο κλειστό της Κοκκινιάς λαμβάνει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο κοινωφελής σκοπός της αναμέτρησης με αντίπαλο την

Σχολή Μωραΐτη έγκειται στο γεγονός πως όλα τα έσοδα που θα μαζευτούν θα διατεθούν στο «ταμείο αλληλοβοήθειας ευπαθών κοινωνικών ομάδων» του Δήμου Αμαρουσίου.

Η μαζική παρουσία των φιλάθλων κρίνεται απαραίτητη, καθώς πέρα από το ενδιαφέρον πάνω στο αγωνιστικό κομμάτι, ενισχύεται η προσπάθεια του συλλόγου μας για μία χείρα βοηθείας προς τον συνάνθρωπο.

Ό,τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει ο καθένας, από το υστέρημά του, τόσο πιο καλά μπορεί να νιώσει κάποιος που το έχει άμεση ανάγκη.

Η γενική είσοδος για το παιχνίδι θα είναι στα 2,5 ευρώ και φυσικά οποιοσδήποτε επιθυμεί κάλλιστα μπορεί να προσφέρει και μεγαλύτερο ποσό, αγοράζοντας απλώς περισσότερα του ενός αποκόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα