Στις 16 Γενάρη η δίκη των ΑΕΚτζήδων που κατέδωσε ο Βασιλόπουλος και η παρέα του

16:33 7/1/2015 - Πηγή: AEK365

Στα δικαστήρια δίνεται η συνέχεια της διαμαρτυρίας οπαδών της ΑΕΚ κατά του Άρη Βασιλόπουλου, που πραγματοποιήθηκε χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια, έπειτα από την λειτουργία για τον αγιασμό των υδάτων. Μετά το συμβάν, 10 οπαδοί της Ένωσης συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ σε άλλα σημεία της πόλης και προσήχθησαν. Σύμφωνα να πληροφορίες, μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του ΟΑΚΑ,

όπου έπειτα από λίγες ώρες, βρέθηκαν ο Άρης Βασιλόπουλος, στελέχη της παράταξής του και κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία αναγνώρισης.
Από τους 10 οπαδούς της ΑΕΚ, έξι αναγνωρίστηκαν για συμμετοχή είτε στην ένταση που έγινε στα Θεοφάνια, είτε για αυτή που είχε λάβει χώρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας. Η αναγνώριση έγινε πίσω από ειδικό τζάμι, με τους οπαδούς να κρατούν νούμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διαδικασία συμμετείχε και ο Μανώλης Καμπούρης, μπλόγκερ της Νέας Φιλαδέλφειας ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση εντός του Άλσους, μετά την τελετή, ωστόσο εκείνος δεν αναγνώρισε κανέναν και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.
Στην συνέχεια και οι 10 οπαδοί της ΑΕΚ οδηγήθηκαν (σήμερα το μεσημέρι στον Εισαγγελέα), όπου τους ασκήθηκαν κατηγορίες. Στους τρεις για σωματικές βλάβες στο πρόσφατο Δ.Σ., στους έξι για εξύβριση, απειλή και διατάραξη ειρήνης. Αμέσως μετά οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, όμως η δίκη τους διεκόπη, καθώς από την υπεράσπισή τους ζητήθηκε όλοι όσοι συμμετείχαν στην αναγνώριση να κληθούν ως μάρτυρες κατηγορίες και να καταθέσουν στην δικαστική αίθουσα. Κάτι που έγινε δεκτό και αποφασίστηκε η διαδικασία να συνεχιστεί στις 16 Ιανουαρίου.
Μετά την συγκεκριμένη απόφαση και οι 10 οπαδοί αφέθησαν ελεύθεροι. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της δίκης, ο δικηγόρος των οπαδών αμφισβήτησε τη διαδικασία της αναγνώρισης, καθώς υποστήριξε ότι αντί οι οπαδοί να τοποθετούνται ένας ένας πίσω από το τζάμι, μαζί με... άσχετους, τοποθετήθηκαν όλοι μαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα