Στηρίζουμε Γιουβέντους στο Γιουρόπα Λιγκ

13:58 1/5/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεπέρασε χθες στο εμπόδιο της Τσέλσι και πήρε το «εισιτήριο» στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος έγινε πλέον υπόθεση της... Μαδρίτης, μετά και την πρόκριση της Ρεάλ επί της Μπάγερν. Απόψε θα γίνει γνωστό και το «ζευγάρι» του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ το οποίο θα προκύψει από τους νικητές των αναμετρήσεων Γιουβέντους - Μπενφίκα και Βαλένθια - Σεβίλλη.

Σήμερα ξεκινούν και δύο σούπερ διαγωνισμοί του Betarades.gr. Παράλληλα με το διαγωνισμό

που «τρέχει» μέσω του facebook και στον οποίο μπορείτε να διεκδικήσετε 300€ σε paysafe cards, τo Betarades.gr συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τους επισκέπτες του, με τις προσφορές του, επιβραβεύει και ευχαριστεί τους αναγνώστες του με έξτρα δώρα!

Έτσι από τον Μάιο και κάθε μήνα το Betarades.gr μοιράζει 300€ σε 20 τυχερούς που θα προκύψουν με κλήρωση, μεταξύ αυτών που θα εγγράφονται απλώς σε κάποια εταιρία (για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Betarades.gr).

Γιουβέντους με χάντικαπ

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τον αγώνα Γιουβέντους - Μπενφίκα, στον οποίο θα επιλέξουμε τη Γιουβέντους με χάντικαπ -1 σε απόδοση 2.10 (το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Γιουβέντους με δύο γκολ διαφορά. Αν η Γιουβέντους επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Οι Ιταλοί ηττήθηκαν 2-1 στο πρώτο παιχνίδι και θέλουν να κάνουν την ανατροπή για να βρεθούν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ που θα διεξαχθεί στο γήπεδό τους. Στην έδρα τους οι «μπιανκονέρι» έχουν δείξει πως είναι ικανοί να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα και με τον τίτλο στην Ιταλία να έχει κλειδώσει, το μυαλό τους βρίσκεται εδώ και μέρες στο σημερινό ματς. «Λαμβάνοντας υπόψη το πως παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι, δεν νομίζω ότι αξίζαμε να χάσουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σήμερα, αλλά θα έχουμε και το κοινό μας που θα "παίξει" κι αυτό μαζί μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της, Αντόνιο Κόντε, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Δύο επιλογές από τη Νορβηγία

Επόμενη επιλογή από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος ο «Άσσος» σε απόδοση 1.80 στην αναμέτρηση Ρανχάιμ - ΧαμΚαμ για τη Β' Νορβηγίας. Η Ρανχάιμ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν και μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει έναν μόλις βαθμό. Και η Χαμ Καμ, όμως, δεν τα πηγαίνει καλύτερα, καθώς και αυτή μόνο έναν πόντο έχει μέχρι στιγμής. Θα στηρίξουμε σήμερα τη Ρανχάιμ, πιστεύοντας ότι έχει τη δυνατότητα στο σημερινό παιχνίδι να πανηγυρίσει το παρθενικό της «τρίποντο» στο τρέχον πρωτάθλημα.

Συνεχίζουμε με το «2 DNB» (το ποντάρισμά μας επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.30 στον αγώνα Μπρίνε - Σάντεφιορντ για τη Β' κατηγορία της Νορβηγίας, επίσης. Τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι στιγμής η Σάντεφιορντ είναι πολύ ενθαρρυντικά και στο κλαμπ υπάρχει από νωρίς ενθουσιασμός για το ότι μπορεί να εξασφαλίσει την άνοδο. Με σταθερή εμφάνιση επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Ράνχαϊμ, απειλήθηκε μόνο από στημένες φάσεις και στο πρώτο μέρος, όταν και σκόραρε, ήταν ανώτερη. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησε περισσότερο να ελέγξει τον ρυθμό και να διαχειριστεί ο υπέρ της αποτέλεσμα, με τη συγκέντρωση να δείχνει ότι θα είναι ένα έξτρα όπλο για φέτος. Θεωρούμε ότι μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Μπρίνε, η οποία μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις τέσσερις πόντους.

Under στο Eurocup

Στο Μπάσκετ, θα πάμε με το Under 150.5 πόντους στον πρώτο τελικό του Eurocup ανάμεσα στη Βαλένθια και την Ούνιξ Καζάν. Οι πιθανότητες μοιρασμένες και αν μπορούσαμε να πούμε ότι κάποια ομάδα το θέλει περισσότερο αυτή είναι η Ούνιξ επειδή όπως φαίνεται η Βαλένθια θα πάρει ένα εισιτήριο από την ACB ενώ η Ούνιξ θα μπλέξει σε περίεργα συστήματα πρόκρισης μέσω VTB που μοναδική εγγυημένη είναι η ΤΣΣΚΑ. Το σύστημα των δύο αγώνων κάνει δυσκολότερες τις προβλέψεις και οι δυο ομάδες ξεκινούν απόψε στη Βαλένθια. Εκεί που η Βαλένθια θέλει να κάνει μία νίκη με σχετικά καλή διαφορά για να έχει πιθανότητες στο Καζάν. Βαλένθια και Ούνιξ έχουν δώσει φέτος ήδη δύο αγώνες, στο LAST32 του Eurocup, με την Ούνιξ να πετυχαίνει δύο νίκες 82-75 στο Καζάν και 76-73 στην Βαλένθια. Εξαιρετικά φορμαρισμένη η Βαλένθια που το απέδειξε με την εντυπωσιακή της νίκη στη Μαδρίτη. Από την άλλη η Ούνιξ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και οι ήττες της φέτος πολύ σπάνιο φαινόμενο αφού μόλις μία φόρα ηττήθηκε σε 18 αγώνες στην VTB. Στα κρίσιμα διπλά παιχνίδια που έδωσε η Βαλένθια, έτυχε να παίζει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της όπως δηλαδή γίνεται και απόψε. Με Κίμκι, Άλμπα και Νίζνι ο Περάσοβιτς πήγε τον αγώνα στην άμυνα και ένα μόνο παιχνίδι πήγε σε υψηλό σκορ επειδή η Νίζνι προσπάθησε να μειώσει κάτω από τους 10 αρχίζοντας τα φάουλ από πολύ νωρίς. Για τέταρτο σερί παιχνίδι της Βαλένθια σε φάση νοκ-άουτ επιλέγουμε το Under 150.5 με το σκεπτικό ότι ο Περάσοβιτς θα στήσει την ομάδα παρόμοια. Άλλωστε και η Ούνιξ αρέσκεται στο αμυντικό παιχνίδι. Υπενθυμίζουμε ότι παράταση δεν υπάρχει. Επιλογή λοιπόν το Under 150.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα