Στηρίζει Γιούβε ο Ντε Λαουρέντις

17:36 6/8/2012 - Πηγή: AEK365

«Είμαστε χαρούμενοι που πάμε στο Πεκίνο αν και υπάρχει πίκρα επειδή δε θα έχουμε δίπλα μας τους οπαδούς μας», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος των Παρτενοπέι και στη συνέχεια πήρε θέση για την κόντρα που συνεχίζεται ανάμεσα στη Γιουβέντους και την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

«Πάντα συμφωνώ με τις απόψεις του προέδρου Ανιέλι και το ίδιο ισχύει και τώρα. Για μένα το σύστημα της αθλητικής δικαιοσύνης στην Ιταλία είναι εντελώς λάθος, έχει μείνει κάποιες δεκαετίες πίσω. Προφανώς οι παράγοντες της ομοσπονδίας και οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο με πριν 30 ή 40 χρόνια

αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι αυτοί είναι λάθος. Οχι οι άλλοι. Δείτε, για παράδειγμα, πώς χειρίστηκαν το θέμα από την αρχή. Εστειλαν την εθνική ομάδα στο Euro μέσα σε ένα κλίμα καχυποψίας και συνεχώς οι ποδοσφαιρικές αρχές της Ιταλίας χαλάνε την εικόνα του Campionato προς τον υπόλοιπο κόσμο. Μετά το Calciopoli έλεγαν ότι θα διορθώσουν τα πράγματα αλλά είδαμε όλοι τι έγινε τα επόμενα χρόνια», είπε ο Ντε Λαουρέντις, που σε ερώτηση για το αν η Νάπολι έχει πλεονέκτημα ενόψει του σαββατιάτικου Σούπερ Καπ επειδή δε θα είναι στον πάγκο της Γιούβε ο Αντόνιο Κόντε και δε θα αγωνιστούν οι Σιμόνε Πέπε και Λεονάρντο Μπονούτσι, απάντησε: «Η Γιουβέντους έχει αποδείξει ότι είναι μια σπουδαία ομάδα και δεν πιστεύω ότι θα επηρεαστεί από τις απουσίες δύο παικτών. Οσο για το γεγονός ότι δε θα είναι στον πάγκο ο Κόντε, δεν πιστεύω επίσης ότι είναι πρόβλημα. Θα είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα άλλωστε, απλώς δε θα κάθεται στον πάγκο. Εμείς έχουμε νικήσει σε αγώνες που δεν είχαμε τον Βάλτερ Ματζάρι στον πάγκο».

Τέλος, ο πρόεδρος της Νάπολι αναφέρθηκε και στον Φεντερίκο Μπαλζαρέτι που ενώ ήταν κοντά στους Παρτενοπέι τελικά επέλεξε την Ρόμα: «Προσπάθησα να τον αποκτήσω γιατί μου άρεσε το πάθος του στο Euro αλλά προφανώς δεν ήταν γραφτό να έρθει σε εμάς. Αν προτίμησε το... life style ή το να δώσει στη σύζυγο του τη δυνατότητα να ζήσει στη Ρώμη και όχι στη Νάπολι, θα πρέπει να το σεβαστούμε. Εμείς πάντως του προσφέραμε περισσότερα λεφτά από την Ρόμα. Θα δούμε κατά τη διάρκεια της σεζόν αν θα δικαιωθεί ή όχι για την επιλογή του».

Keywords
Τυχαία Θέματα