Στηρίζει Αλαφούζο ο Βγενόπουλος

15:47 8/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην σημερινή Γενική Συνέλευση των μετόχων του Παναθηναϊκού επιβεβαιώθηκε η στήριξη του Ανδρέα Βγενόπουλου στο εγχείρημα του Γιάννη Αλαφούζου να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο.

Η τοποθέτηση του Βγενόπουλου στην Γενική Συνέλευση: " Η πρωτοβουλία του κυρίου Αλαφούζου είναι αξιέπαινη. Η άλλη λύση ήταν υπό όρους, η δική μου, και από τη στιγμή που δεν ήταν αποδεκτοί, δεν μπορούσα να προχωρήσω. Γνωρίζω τον κ. Αλαφούζο. Ήταν μαζί μου

στην ΠΕΚ. Οι προθέσεις του είναι οι καλύτερες δυνατές και καταβάλλει μία τεράστια προσπάθεια μέσα σε πολύ μεγάλα προβλήματα. Και οποιεσδήποτε ατέλειες θα πρέπει να τις στηρίξουμε.
Μου έχει πει ότι εάν έρθει άλλη πρόταση με μεγάλη χαρά θα διέθετε το χρόνο του στις υπόλοιπες δουλειές του. Η συμφωνία με τον κ. Βαρδινογιάννη η γραπτή δεν μπορεί να έχει τους ίδιους όρους με τους δικούς μου. Θα είναι αντικείμενο κάποιου συμβιβασμού. Κι αυτό το θέμα πρέπει να το κρίνουμε με βάση τις συνθήκες. Όταν υπάρξει η συμφωνία τους θα πρέπει να ανακοινωθεί για να ξέρουμε σε ποιες προϋποθέσεις προχωρά. Να μου επιτρέψετε να συνεισφέρω το 10% των όσων χρημάτων μαζευτούν βάσει του ποσοστό μου. Σας εύχομαι καλή επιτυχία.
Απομένει να τα δούμε και γραπτά τι ανέλαβε και τι δεν ανέλαβε. Ζητώ επί του θέματος αυτού αναβολή περίπου ενός μηνός. Να δοθεί η ευκαιρία στον κ. Αλαφούζο να πάρει εγγράφως τις δεσμεύσεις του κ. Βαρδινογιάννη. Εάν δεν πάρει τις δεσμεύσεις θα έχουμε νέα ΓΣ για να συνεχιστεί η λογοδοσία. Δεν υπάρχει καμία διάθεση αντιδικίας, αλλά να μην κλείσει αυτό το θέμα.
Το θέμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Από τον αρχικό νόμο έχει καταντήσει ένα μόρφωμα και δεν υπάρχει επιθυμία να δοθεί η Λεωφόρος για να δοθούν κάποιες ελάχιστες εγκαταστάσεις. Το θέμα του γηπέδου, δεν έχει μπλέξει όλη την παναθηναϊκή οικογένεια. Είναι πολυσύνθετο θέμα γι' αυτό νομίζω πως είναι εξαιρετικά δύσκολο για οποιονδήποτε.
Είναι κεφαλαιώδους σημασίας ποιος θα κάνει το χειρισμό. Με διάθεση συνεργασίας και όχι αντιδικίας. Εφόσον η υπόθεση καλυφθεί επαρκώς από τη συμφωνία του κ. Αλαφούζου έκλεισε. Εάν το βρει ο κ. Αλαφούζος ικανοποιητικό, δεν θα προχωρήσει η διαδικασία άλλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα