Στήριξη Βενγκέρ σε Ζιρού

20:25 25/4/2013 - Πηγή: AEK365

Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Ολιβιέ Ζιρού για το μαρκάρισμα στον Στάνισλαβ Μανόλεφ στο παιχνίδι της Άρσεναλ κόντρα στη Φούλαμ και παρά την έφεση των «κανονιέρηδων», η αγγλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε πως η ποινή δεν έπρεπε να μειωθεί.
Από την πλευρά του, ο προπονητής του λονδρέζικου συλλόγου, Αρσέν Βενγκέρ, τόνισε πως ο Γάλλος επιθετικός έκανε το μαρκάρισμα ακούσια, καθώς επίσης πως ο ίδιος θα βρει λύσεις όσο ο Ζιρού θα βλέπει τα παιχνίδια της ομάδας του από την εξέδρα.
«Είναι πλήγμα που δεν θα μπορέσουμε να τον έχουμε στα επόμενα παιχνίδια.

Πρέπει όμως να τα καταφέρουμε και χωρίς αυτόν, και αυτό θα κάνουμε. Είναι μια σκληρή απόφαση. Μετά το παιχνίδι, νόμιζα πως άξιζε την αποβολή, αλλά όταν το ξαναείδα ένιωσα ότι ήταν εντελώς ακούσιο και ένα αμελητέας ποσότητας περιστατικό. Γι' αυτό αποφάσισα να καταθέσουμε την έφεση. Είμαι λυπημένος που δεν πήγε όπως θα θέλαμε, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε» είπε αρχικά και πρόσθεσε αναφορικά με την έφεση:
«Δεν μπορεί κανείς να μας πει τίποτα για την έφεση. Δεν είναι αβάσιμη, άμα δείτε ξανά το περιστατικό. Για μένα οι πιθανότητες ήταν 50-50. Δεν τη θεώρησα επ' ουδενί ως μια επιπόλαια έφεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα