Στην τελική ευθεία...

15:01 26/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στην τελική ευθεία για την εκκίνηση του 2ου Ημι-Μαραθωνίου της Αθήνας και των δυο λαϊκών δρόμων των 3 και 5χλμ. στις 31 Μαρτίου έχουν μπει οι μηχανισμοί του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων.
Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι το μεγάλο ραντεβού της Κυριακής 31 Μαρτίου όπου περισσότεροι από 10.000 δρομείς θα βρεθούν πίσω από τη γραμμή εκκίνησης.
Σήμερα, τρίτη 26 Μαρτίου, λήγουν οι εγγραφές για τα 3.000μ οι οποίες γίνονται αποκλειστικά από τις υπηρεσίες των τοπικών

Διαμερισμάτων του Δήμου Αθηναίων. Πληροφορίες τόσο για τις συμμετοχές αυτές αλλά και για τους άλλους αγώνες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.athinahalfmarathon.gr/index.php/gr

Περισσότεροι από 1000 εργαζόμενοι και περίπου 500 εθελοντές θα βρίσκονται κατά μήκος των διαδρομών προκειμένου να διασφαλίσουν την ομαλή διέλευση των 10.000 δρομέων που αναμένεται να δώσουν το παρών στην διοργάνωση. Για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας θα παραμείνουν κλειστοί από τις 7 το πρωί ως τις 13:00 το μεσημέρι, ώρες στις οποίες πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή απλοί πολίτες και συμμετέχοντες αφού τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας αλλάζει και η ώρα με την έλευση του θερινού ωραρίου.

Τρία είναι τα σημεία αναφοράς του 2ου Ημι-Μαραθωνίου της Αθήνας. Η πλατεία Συντάγματος και το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη από όπου θα δοθούν όλες οι εκκινήσεις, το προαύλιο του Ζαππείου Μεγάρου όπου θα γίνουν όλοι οι τερματισμοί καθώς και το Γυμναστήριο του Φωκιανού όπου θα στηθεί όλο το αρχηγείο του αγώνα καθώς και το κέντρο διανομής και ενημέρωσης για τους συμμετέχοντες.

Οι τελευταίοι θα είναι και οι μεγάλοι τυχεροί της διοργάνωσης αφού κατά την διαδρομή θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από τα πιο ιστορικά σημεία της Αθήνας συνδυάζοντας με τον ιδανικότερο τρόπο τον αθλητισμό με τον πολιτισμό.

Αύριο Τετάρτη 27 Μαρτίου στα Γραφεία του ΣΕΓΑΣ στις 12:30 οι διοργανωτές θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου όπου θα αναφερθούν στις τελευταίες λεπτομέρειες των αγώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα