Στην Σπρίνγκε ο Μάλλιος

15:52 19/6/2012 - Πηγή: AEK365

Με τον καλύτερο τρόπο εξαργύρωσε την εξαιρετική χρονιά που έκανε με τον Διομήδη Άργους τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη ο Χάρης Μάλλιος. Ο 25χρονος άσος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Σπρίνγκε, ομάδα τρίτης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος.

Εκεί, θα έχει συμπαίκτες τον πίβοτ Νίκο Τζούφρα και τον αριστερό ίντερ Θόδωρο Ευαγγελίδη, ο οποίος επίσης συμφώνησε με τον σύλλογο πριν λίγες ημέρες.

Ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας

χάντμπολ τόνισε πως η μεταγραφή του στο εξωτερικό ήταν ένα όνειρο ζωής για εκείνον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρης Μάλλιος:

«Ήταν κάτι που το ήθελα πολλά χρόνια και έχω δουλέψει για αυτό. Την δεδομένη χρονική στιγμή έκανα την καλύτερη επιλογή. Θα επιστρέψω στις προπονήσεις περίπου σε ένα μήνα, αφού τελικά ο τραυματισμός στον καρπό μου ήταν πιο σοβαρός. Είναι ένα όνειρο ζωής και πηγαίνω για να είμαι πρωταγωνιστής, όχι για να γυρίσω σε 1-2 χρόνια στην Ελλάδα. Θέλω να καθιερωθώ και να κάνω βήματα προς τα πάνω. Σίγουρα έπαιξε ρόλο η παρουσία του προπονητή, αλλά και των δύο ακόμα Ελλήνων. Μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού είχα κάποιες προτάσεις από Γερμανία και Ελβετία, αλλά θεωρώ πως η Σπρίνγκε ήταν η καλύτερη επιλογή. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Διομήδη, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου. Τους είμαι ευγνώμων για όλα. Ο Διομήδης είναι η οικογένεια μου, προσπάθησα να μην παρασυρθώ από τα δυνατά συναισθήματα που νιώθω για την ομάδα και να προχωρήσω στην καριέρα μου. Η συνεργασία με τον Δημήτρη Δημητρούλια ήταν άψογη και μου έμαθε πολλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα