Στην Σίτι η πρώτη κούπα!

17:42 12/8/2012 - Πηγή: AEK365

Στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι πήγε η πρώτη κούπα της σεζόν! Οι "Πολίτες" νίκησαν με 3-2 την Τσέλσι και έτσι κατέκτησαν το Community Shield... Οι Κυπελλούχοι Αγγλίας "Μπλε" πάντως, ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο ματς. Ο Φερνάντο Τόρες εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια του Ραμίρες, ο οποίος απέφυγε τα μαρκαρίσματα των παικτών της Σίτι και «σέρβιρε» στον Τόρες. Η χαρά της Τσέλσι κράτησε μόλις 2', αφού ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς αποβλήθηκε στο 42', μετά το σκληρό μαρκάρισμά του

στον Αλεξάνταρ Κολάροφ. Με αριθμητικό πλεονέκτημα, η Σίτι στην επανάληψη ήταν καλήτερ, «ξύπνησε» και πίεσε την Τσέλσι. Ο Γιάγια Τουρέ στο 53' με δυνατό δεξί σουτ έπειτα από ασταθή απομάκρυνση του Τέρι, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσεχ για το 1-1.Έξι λεπτά αργότερα, ο Κάρλος Τέβες βρέθηκε στην αριστερή πτέρυγα, έκλισε προς το κέντρο της περιοχής της Τσέλσι και με εκπληκτικό δεξί σουτ έφερε τα πάνω - κάτω, γράφοντας το 2-1! Το τρίτο γκολ, ήρθε στο 65', με τον Κολάροφ να σεντράρει από αριστερά και τον Σαμίρ Νασρί ανενόχλητο μέσα από την περιοχή να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα του Τσεχ. Ο Μπέρτραντ στο 80ο λεπτό, απλά έγραψε το τελικό 3-2 για την Τσέλσι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ, Τέρι, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Μίκελ, Αζάρ (71' Μπέρτραντ), Τόρες, Μάτα (74' Στάριτζ)

Μάντσεστερ Σίτι: Παντίλιμον, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Κολάροφ, Σάβιτς (46' Κλισί), Μίλνερ, Νασρί (76' Σίλβα), Ντε Γιόνγκ, Γ. Τουρέ, Αγουέρο, Τέβες (88' Τζέκο)

Keywords
Τυχαία Θέματα