Στην Νέα Σμύρνη από... νωρίς Μπονγκ και Γιαταμπαρέ

16:07 28/9/2013 - Πηγή: AEK365

Απόψε στην Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός παίζει με τον Πανιώνιο αλλά δυο παίκτες της ομάδας του λιμανιού έσπευσαν να επισκεφτούν την περιοχή ένα 24ωρο νωρίτερα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λίγο πρίν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής δυο γνωστές ποδοσφαιρικές φιγούρες κατάφεραν να στέψουν τα βλέματα πάνω τους περνώντας από σχεδόν όλα τα μπαράκια της γνωστής Πλατείας της Νέας Σμύρνης προκαλώντας ταυτόχρονα ποικίλα σχόλια. Ο λόγος για

τους Μπόνγκ και Γιαταμπαρέ που μάλλον δεν... άντεξαν τον αποκλεισμό τους από τον Μίτσελ και θέλησαν να κάνουν μια επίσκεψη "κατασκοπείας" προκειμένου να ενημερώσουν τους συμπαίκτες τους για την... αναμέτρηση.
Οι δυο παίκτες τελικά το διασκέδασαν αρκετά και μάλιστα αναχώρησαν μετά τη μια τα ξημερώματα ενώ δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν με κάποιους και κάποιες που προφανώς δεν ανήκαν στους "Πάνθηρες" . Πάντως πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν πόσο γρήγορα ξεπέρασε ο Γιαταμπαρέ τον τραυματισμό που είχε υποστεί λίγες ώρες πριν στην προπόνηση αφού στην κυριολεξία την ...άλωσε την Πλατεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα