Στην Κέρκυρα ο Ανδρεόπουλος

19:46 1/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στο νησί των Φαιάκων θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, ο οποίος από τον ΑΟ Κέρκυρας... μετακόμισε στην ΠΑΕ Κέρκυρα.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«H ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Κυριάκο Ανδρεόπουλο. Η συμφωνία έχει διάρκεια δύο έτη.

Ο Ανδρεόπουλος

γεννήθηκε στις 18/1/1994 στην Αθήνα και είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων. Με την τελευταία, μάλιστα, συμμετείχε, ως βασικός, στους καλοκαιρινούς αγώνες της Πολωνίας, για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στους «μικρούς» του Παναθηναϊκού, απ' όπου, το καλοκαίρι του 2012 «μετακόμισε», ως Πρωταθλητής της ομάδας Νέων, στην Καλαμάτα της Football League 2.

Τον περασμένο Ιανουάριο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΟ Κέρκυρα, ως το 2015 (αφού πρώτα, προκειμένου να «διευκολυνθεί» η μεταγραφή του στους Φαίακες της Super League, έμεινε ελεύθερος από τη «Μαύρη Θύελλα»). Επί της ουσίας, αυτό το συμβόλαιο -με δύο χρόνια, πια, υπόλοιπο- «μεταφέρει» στην ΠΑΕ Κέρκυρα. Πολυσύνθετος παίκτης, αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας και τη μεσαία γραμμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα