Στην Γκλάντμπαχ ο Τζόνσον

18:48 24/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε επίσημα την μεταγραφή του αριστερού οπισθοφύλακα, ο οποίος θα υπογράψει συνεργασία τετραετούς διαρκείας με την καινούρια του ομάδα.

«Ο Φάμπιαν Τζόνσον είναι ένας πολύ ενδιαφέρων ποδοσφαιριστής. Μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο καλά και στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή. Χαιρόμαστε που επέλεξε την ομάδα μας, για να συνεχίσει την καριέρα του», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Γκλάντμπαχ, Μαξ Έμπερλ.

Ο Τζόνσον πραγματοποίησε το ντεμπούτο

του στη Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ το 2009, στην οποία έμεινε δύο χρόνια πριν μετακομίσει στη Χόφενχαϊμ το 2011. Μετρά 91 αγώνες στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Γερμανίας, έχοντας σημειώσει έξι τέρματα, ενώ έχει 18 συμμετοχές με την εθνική ομάδα των Η.Π.Α.

Έχοντας γεννηθεί στο Μόναχο, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο από την τοπική Μόναχο 1860, από την οποία μεταγράφηκε στη Βόλφσμπουργκ το 2009 σε ηλικία 23 ετών. Φέτος, έχει παίξει σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος και μετρά μία ασίστ στο πρόσφατο παιχνίδι της Χόφενχαϊμ απέναντι στην καινούρια του ομάδα, τη Γκλάντμπαχ, όπου έληξε ισόπαλο με 2-2

Keywords
Τυχαία Θέματα