Στην έξοδο και οι Κουίνσι, Σο

10:34 12/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στην "μαύρη λίστα" του Παναθηναϊκού ενόψει Ιανουαρίου βρίσκεται ήδη το όνομα του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ωστόσο δεν είναι το μόνο. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Live Sport" την έξοδο ετοιμάζονται να δουν τόσο ο Κουίνσι όσο και Πάπις Σο.

Πιο συγκεκριμένα για τον Κουίνσι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για τις εφετινές του εμφανίσεις, που σε καμία περίπτωση δεν έχουν σχέση με τις περσινές με τον Γκανέζο χαφ να μην δικαιολογεί τις 600.000 ευρώ που

δαπανήθηκαν για την αγορά του. Επιπλέον και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, είναι έντονα δυσαρεστημένος με τον ποδοσφαιριστή μιας και το καλοκαίρι πίεζε για την απόκτηση του.
Όσο για τον Σο, δεν πρόκαλεί έκπληξη το γεγονός πως το όνομα του φέρεται να είναι στην "μαύρη λίστα" καθώς από την αρχή της σεζόν ο Σενεγαλέζος μέσος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου λόγω τραυματισμού και όλα δείχνουν πως τον Ιανουάριο θα υπάρξει διακοπή συμβολαίου παρά το γεγονός πως το Σάββατο προπονήθηκε για πρώτη φορά κανονικά. Υπενθυμίζεται πως η συμφωνία προβλέπει ο ποδοσφαιριστής να εισπράττει περίπου 300.000 ευρώ το χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα