Στην επόμενη φάση με οχτάρα (VIDEO)

23:56 23/6/2013 - Πηγή: AEK365

CONFEDERATIONS CUP- 2ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ- ΤΑΪΤΗ: 8-0
Γήπεδο: Αρένα Περναμπουκάνο

To μαρτύριο της Ταϊτής τελείωσε επιτέλους, με παθητικό 25 γκολ σε 3 μόλις ματς. Η Ουρουγουάη διέλυσε με 8-0 τους Ταϊτινούς και σε συνδυασμό με την ήττα της Νιγηρίας από την Ισπανία, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία.

Μόλις δύο λεπτά άντεξε η δύσμοιρη Ταϊτή, καθώς μετά από κόρνερ ο Ερνάντες

πετάχτηκε στο 2ο δοκάρι κι έκανε το 1-0. Η Ουρουγουάη συνέχισε να πιέζει, έχασε ευκαιρίες και στο 23' ξανά ο Ερνάντες με όμορφο τελείωμα μετά από τρομερή ντρίμπλα, έγραψε το 2-0. και πριν προλάβει να αντιδράσει η Ταϊτή, δέχτηκε και το 3-0 στο 27' με κεφαλιά του Πέρες. Πριν λήξει το πρώτο μέρος η Ουρουγουάη πέτυχε και 4ο γκολ και συγκεκριμένα στο 45' με σουτ του Ερνάντες μετά από ασίστ του Γκαργκάνο

Στο 48ο λεπτό η άμυνα της Ταϊτής έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Εγουρέν, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Λατινοαμερικάνοι κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Μεριέλ απέκρουσε την εκτέλεση του Σκότι, ο οποίος δύο λεπτά μετά αντίκρισε και την κόκκινη κάρτα. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 60' με τον Λουντιβιόν να βλέπει την κόκκινη κάρτα και στο 62' ο Γκαργκάνο έκανε όμορφο γύρισμα και ο Λοδέιρο πέτυχε εξ επαφής το 5-0. Στο 68' η Ουρουγουάη κέρδισε κι άλλο πέναλτι και ο Ερνάντες από τα 11 μέτρα έγραψε το 6-0. Το 7-0 έγραψε ο Σουάρες με γκολ στο 82ο λεπτό και το τελικό 8-0 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 90'.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Σίλβα, Περέιρα, Πέρες, Αγουιρεγαράι, Σκότι, Γκαργκάνο, Εγουρέν, Κόατες, Τσικαρίτο, Ερνάντες, Ραμίρες (68' Σουάρες), Λοδέιρο.

ΤΑΪΤΗ: Μεριέλ, Βαϊρουά, Λουντιβιόν, Καρουάν, Βαλάρ, Τσονγκ Χούε, Λ.Τεχό (70' Αταχό), Αϊταμάι (53' Λεμέρ), Τζ.Τεχό, Σιμόν, Χιανίνε (88' Τιχόνε).

Keywords
Τυχαία Θέματα