Στην Ελβετία Δουβαλίδης και Λεμπέσης

20:11 2/6/2014 - Πηγή: AEK365

Για την Ελβετία αναχωρούν σήμερα δύο Ελληνες πρωταθλητές. Ο Κώστας Δουβαλίδης και ο Σπύρος Λεμπέσης θα αγωνιστούν αύριο στο μίτινγκ που θα γίνει στην Μπελιτζόνα.
Ο Δουβαλίδης έχει κάνει φέτος μια κούρσα στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, όπου πέτυχε 1`3.59 και στην ουσία στην Ελβετία θα κάνει τον πρώτο δυνατό του αγώνα στη σεζόν. Ο κορυφαίος Ελληνας εμποδιστής ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από σφίξιμο στο ισχιακό νεύρο. «Είχα κάποιους πόνους στους προσαγωγούς εξαιτίας του ισχιακού, ωστόσο δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Μετά την Ελβετία ίσως τρέξω στα Βενιζέλεια, ενώ περιμένω

απάντηση και από μίτινγκ στο εξωτερικό», είπε ο Δουβαλίδης, ο οποίος έχει ως στόχο της σεζόν μια καλή εμφάνιση στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.
Με τη συμμετοχή στην ίδια διοργάνωση φλερτάρει και ο Σπύρος Λεμπέσης. Ο πρωταθλητής του ακοντισμού έκανε τον πρώτο του αγώνα στα Σπανίδεια, όπου πέτυχε 71,78 μ., όμως, το σημαντικό για εκείνον είναι πως επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ύστερα από την επέμβαση τον περασμένο Αύγουστο, στον ώμο. Ο Αθλητής του Πέτρου Ακριβάκη, θα επιδιώξει να βρει το ρυθμό του μέσα από τους αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα