Στην Μπάγερν ο Μπερνάτ

18:02 7/7/2014 - Πηγή: AEK365

Κάθε σεζόν, η Μπάγερν Μονάχου φροντίζει να προχωράει στην απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να εξασφαλίσει μία πρωταγωνιστική παρουσία για αρκετά χρόνια.
Η νέα σεζόν που έρχεται, αργεί ακόμα, ειδικά από τη στιγμή που η Γερμανία αγωνίζεται ακόμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο οι Βαυαροί, συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους ενόψει της επόμενης Μπουντεσλίγκα.
Έτσι, ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουάν Μπερνάτ από τη Βαλένθια. Οι πρωταθλητές Γερμανίας, ήρθαν σε συμφωνία με τις «νυχτερίδες»

με τον 21χρονο μπακ να υπογράφει για τα επόμενα πέντε χρόνια με τους Βαυαρούς.
Η καριέρα του διεθνούς Ισπανού, είναι ανοδική τα τελευταία χρόνια. Το 2011-12 αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της Βαλένθια έχοντας 24 συμμετοχές και έξι τέρματα για να... προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα, όπου σε βάθος διετίας είχε 51 συμμετοχές και ένα τέρμα.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στις «νυχτερίδες» χτύπησε και την πόρτα των μικρών ομάδων της Ισπανίας. Με την under 16 είχε τρεις συμμετοχές, με τον under 17, έντεκα και τέσσερα τέρματα, με την under 19, έξι συμμετοχές, με την under 20 επτά συμμετοχές και ένα τέρμα, ενώ τέλος με την under 21, είχε έξι συμμετοχές, περιμένοντας πλέον την κλήση του από τους «φούριας ρόχας» για να κάνει το ντεμπούτο του στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα