Στην Mercedes ο Χάμιλτον

12:40 28/9/2012 - Πηγή: AEK365

Συμβόλαιο τριών χρόνων με την Mercedes υπέγραψε ο Λιούις Χάμιλτον να δηλώνει ενθουσιασμένος για την νέα πρόκληση στην καριέρα του.
Ο Βρετανός πιλότος στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την McLaren μετά από έξι χρόνια και σε δηλώσεις του τόνισε: "Είναι πια ώρα για μένα να ζήσω μια νέα πρόκληση,

είμαι πολύ ενθουσιασμένος που γυρίζω σελίδα παίρνοντας μεταγραφή στην Mercedes, μια ομάδα που έχει σπουδαία κληρονομιά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ακόμη, μοιραζόμαστε την ίδια θέληση για νίκες. Νομίζω πως μπορώ να βοηθήσω τα ασημένια βέλη να φτάσουν στην κορυφή και να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε τον παγκόσμιο τίτλο".
Από την πλευρά του το αφεντικό της Mercedes, Ρος Μπρον, δήλωσε: "Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω των Μίκαελ Σουμάχερ για την συνεισφορά του και όλα όσα έκανε για να βοηθήσει την ομάδα να εξελιχθεί τα τρία προηγούμενα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον Χάμιλτον στην Mercedes. Η άφιξη ενός πιλότου του επιπέδου του Λιούις είναι μια απόδειξη για την κατάσταση του Λιούις στο πρωτάθλημα και είμαι περήφανος που μοιραζόμαστε τα ίδια οράματα και τις ίδιες φιλοδοξίες για επιτυχία. Νομίζω ότι ο συνδυασμός του Λιούις με τον Νίκο Ρόζμπεργκ θα είναι ιδιαίτερα δυναμικός και ανυπομονώ να δω τι θα καταφέρουν και οι δυο μαζί".

Keywords
Τυχαία Θέματα