Στιλ: Πρώτα ο ΟΦΗ, μετά ο Ολυμπιακός

16:10 14/2/2015 - Πηγή: AEK365

Μια εβδομάδα έμεινε για το ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά ο Λουκ Στιλ υπογραμμίζει πως στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι που έρχεται τη Κυριακή, με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.
Σε δηλώσεις του στο Novasports, ο Βρετανός τερματοφύλακας

του Παναθηναϊκού τόνισε: "Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι συνήθως στο ποδόσφαιρο, είναι να κοιτούν πολύ μακριά. Γνωρίζω ότι το ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, όμως οι παίκτες πάντα προσπαθούν να επικεντρωθούν στο ματς που ακολουθεί, ανεξάρτητα αν είναι μεγάλο ή όχι. Προσπαθούμε να μείνουμε ήρεμοι, επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και μετά την Κυριακή, όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στο ντέρμπι".
Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Στιλ δήλωσε: "Περιμένουμε ένα αρκετά επιθετικό παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι μακριά από την έδρα μας είναι δύσκολο, όμως παίζοντας στην έδρα του ΟΦΗ θα έχει αρκετά ενδιαφέρον.
Παίξαμε πολύ καλά τις περασμένες εβδομάδες, συγκεντρώσαμε αρκετούς βαθμούς στην έδρα μας όπως όλοι γνωρίζουν και πρέπει να διατηρήσουμε αυτή τη φόρμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να παίξουμε καλά ως ομάδα και το μυαλό μας είναι μόνο στους τρεις βαθμούς.
Ο ΟΦΗ έχει καινούργιο προπονητή και οικονομικά προβλήματα. Γνωρίζω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ θερμή και από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τη νίκη".
Αναφερόμενος στη μάχη του τίτλου, ο Λουκ Στιλ είπε πως "αν ο Ολυμπιακός χάσει τους επόμενους αγώνες τότε η κατάσταση θα είναι στο χέρι μας. Εμείς κοιτάμε το πρωτάθλημα παιχνίδι με παιχνίδι. Ο αγώνας με τον ΟΦΗ θα είναι δύσκολος. Eίμαστε σε καλή θέση στο πρωτάθλημα και o αγώνας με τον ΟΦΗ θα είναι τεστ για το ματς με τον Ολυμπιακό.
Ξέρουμε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε τα επόμενα τρία ή τέσσερα παιχνίδια. Κρατάμε την τακτική μας και τους τρόπους που μπορούμε να παίξουμε. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνει ο κόσμος είναι να κοιτάει τα επόμενα ματς και όχι το επόμενo".
Για τη προσωπική του απόδοση δήλωσε: "H περίοδος είναι σχετικά σύντομη και είμαι λίγο χρονικό διάστημα στον Παναθηναϊκό. Δουλεύω σκληρά και σκοπός μου ήταν να ενσωματωθώ και να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Πετυχαίνουμε τους στόχους μας και αυτό είναι καλό. Μου αρέσει κάθε στιγμή που βρίσκομαι στην ομάδα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος όταν νικάμε. Προσπαθώ να βελτιωθώ και να έχουμε θετικά αποτελέσματα"

Keywords
Τυχαία Θέματα