Στιλ: Καταλαβαίνεις πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο ΠΑΟ

13:57 10/1/2015 - Πηγή: AEK365

Εντυπωσιασμένος από το κλίμα που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο εμφανίστηκε ο Λουκ Στιλ ο οποίος σημείωσε πως παίζοντας στην Ελλάδα καταλαβαίνει πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Παναθηναϊκός.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Goal χωρίς σύνορα" του ΣΚΑΪ, ο Άγγλος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού

τόνισε: "Όλοι στην Αγγλία ξέρουν τον Παναθηναϊκό ως μια μεγάλη ομάδα, παίζοντας όμως εδώ καταλαβαίνεις πόσο μεγάλος σύλλογος είναι. Όταν στέλνω στους φίλους μου και τους γονείς μου φωτογραφίες δεν μπορούν να καταλάβουν το μέγεθος, τη σημαντικότητα των αγώνων που έχουμε δώσει... Όταν ταξιδεύουμε στη χώρα και παίζουμε σε άλλες πόλεις μου θυμίζει όταν βρισκόμουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γιατί ταξιδεύαμε τρεις έως τέσσερις ώρες και παντού υπήρχε κόσμος δικός μας. Και εδώ δεν υπάρχει καμία διαφορά, όταν κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο δεν μπορώ να πιστέψω πόσους φιλάθλους έχουμε. Μιλώντας με ανθρώπους στην Αγγλία ξαφνικά γνωρίζω πως υπάρχουν οπαδοί του Παναθηναϊκού και στην Αγγλία".
Ο Λουκ Στιλ μίλησε και για τον Μάρκους Μπεργκ: "Όταν πρωτοήρθα στον Παναθηναϊκό γνώριζα πως θα συναντήσω τον Μάρκους Μπεργκ και πως είχε εξαιρετικά στατιστικά από πέρυσι. Πρέπει να προσέχουμε τους παίκτες μας και αυτός είναι πολύ σημαντικός, όλοι το γνωρίζουν. Είναι πάρα πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Έχω δει αρκετό ποδόσφαιρο, αλλά με τον τρόπο που αγωνίζεται αποδεικνύει πως, όπως ο κόσμος νομίζει, η δύναμη δεν είναι το παν στο ποδόσφαιρο. Αυτό που μετράει είναι η αντίληψη, η εμπειρία, το πώς παίζεις με την μπάλα και το μυαλό. Η αντοχή του και ο τρόπος που προπονείται και η νοοτροπία του είναι το τέλειο παράδειγμα για τους νεότερους και για εμάς. Οι παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση με εκείνον προσπαθούν να τον «μιμηθούν». Για εμένα είναι φανταστικός, είναι ένα πολύ καλό παιδί. Και εάν φυσικά παραμείνει θα αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για τους αντιπάλους μας".
Για την εφετινή παρουσία του Παναθηναϊκού στο Europa League, ο Στιλ δήλωσε: "Στην Ευρώπη αποκλειστήκαμε νωρίς. Ήδη μπορώ να πω πως στα τρία τελευταία παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από τα τρία πρώτα. Υπήρχε πολλή ένταση και τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα για τη συμμετοχή αλλά δεν το πιστέψαμε και αυτό το επιβεβαίωσε και ο προπονητής μας. Νομίζω πως αν αρχίζαμε ξανά στο Europa League την επόμενη εβδομάδα, στον ίδιο όμιλο θα τα πηγαίναμε καλύτερα, το ξέρω πως θα ήμασταν καλύτεροι. Αυτό είναι καλό γιατί όλοι έμαθαν από την ομάδα και εγώ ο ίδιος, αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα