Στη Ρώμη ο Απόλλων Λεμεσού

17:45 5/11/2013 - Πηγή: AEK365

Αργότερα, η ομάδα θα προπονηθεί στο προπονητικό κέντρο της Λάτσιο, το Formello Ground Center και την Τετάρτη στο επιβλητικό Ολύμπικο στις 20:00 (ώρα Κύπρου), όπου οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το στάδιο της ιταλικής πρωτεύουσας.

Αρχηγός αποστολής είναι ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, ενώ την αποστολή συνοδεύουν ο αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Μάριος Λευκαρίτης, οι πρώην πρόεδροι Ντίμης Κίρζης και Φρίξος Σαββίδης, καθώς και άλλοι πρώην διοικητικοί παράγοντες.

Εκτός αποστολής έμεινε

μόνο ο Ρομπέρ που δεν ταξίδεψε στην Ιταλία, καθώς βρίσκεται στο Ισραήλ για αποθεραπεία. Συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή αλλά δεν υπολογίζονται οι Φράγκου, Φροξύλιας (εκτός λίστας ΟΥΕΦΑ) και ο Γκιέ, ο οποίος είναι ανέτοιμος.

Ποδοσφαιριστές της αποστολή: Ρομπέρτο Γκαρσία, Ίσλι Χίντι, Ντάνιελ Χάμπερ, Μιχάλης Φανή, Χρίστος Καρυπίδης, Γκαστόν Σανγκόι, Γιώργος Βασιλείου, Στυλιανού Μάριος, Μάρκος Γκουλιόν, Μπρούνο Βάλε, Ρασίντ Χαμντανί, Μερκής Γιώργος (αρχηγός), Φώτης Παπουλής, Άλεξ Κωνσταντίνου, Αγγελής Χαραλάμπους, Χαράλαμπος Κυριάκου, Αντρέας Σταύρου, Καμέλ Μεριέμ, Δαβίδ Ρόχας, Χοσέ Καταλά, Στεφάν Γκεγκόριε, Αντρέας Φράγκου, Δημήτρης Φροξυλιάς, Αμπραχάμ Γκίε, Οβίντιου Ντανανάε.

Keywords
Τυχαία Θέματα