Στη Μίλαν ο Σούσο

20:43 9/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο αριστεροπόδαρος άσος τα έχει βρει με τους Ροσονέρι και θα υπογράψει συμβόλαιο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από τη στιγμή που θα του επιτρέπεται. Το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και έτσι τον Ιανουάριο θα μπορεί επίσημα να «δεθεί» με τη νέα του ομάδα.
Για να κλείσει το deal η Μίλαν δεν έπαιζε μόνη της, αφού είχε να αντιμετωπίσει δύο από τις ανερχόμενες δυνάμεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τις φιναλίστ του Champions League

των δύο τελευταίων ετών. Μπορούσια Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης ήθελαν να τον κάνουν δικό τους και ήταν διατεθειμένες να πληρώσουν στους Reds 3 εκατ. ευρώ.
Ομως ο Σούσο ήθελε να παίξει στην Ιταλία. Ο πατέρας του ήταν και αυτός ποδοσφαιριστής και μαζί αποφάσισαν ότι η Serie A και η Μίλαν είναι το σωστό βήμα στην καριέρα του. Ο Σούσο περιμένει να περάσει ο καιρός για να γίνει παίκτης της Μίλαν. Θα γίνει Ροσονέρο τον Ιούνιο ή ακόμα και τον Ιανουάριο αν η Μίλαν δώσει ένα μικρό ποσό στην Λίβερπουλ.
Ο Σούσο είναι προϊόν των τμημάτων υποδομής της Κάντιθ και μετακόμισε στην Λίβερπουλ σε ηλικία 16 ετών. Τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στην Αλμερία ως δανεικός και σε 33 αγώνες στην Primera Division πέτυχε 3 γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα