Στη «μάχη» Λεδάκη και Μπανιώτης

16:17 30/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί η ίωση που την ταλαιπωρεί από την περασμένη εβδομάδα, να μην έχει υποχωρήσει, ωστόσο το πρόγραμμα θα ακολουθηθεί κατά γράμμα.

Η Στέλλα - Ηρώ Λεδάκη αγωνίστηκε στις 25 του μηνός στο μίτινγκ της Δρέσδης όπου ανέβηκε πάνω από τα 4,22 μ. στο επί κοντώ και την Παρασκευή αναχωρεί για την Γαλλία, ώστε μια μέρα μετά να πάρει μέρος στο μίτινγκ του Μοντεβίλ. «Δυστυχώς είμαι ακόμη άρρωστη και δεν κατάφερα να κάνω όσο προπόνηση θα ήθελα. Παρόλα αυτά θα αγωνιστώ κανονικά», είπε η Λεδάκη,

η οποία μετά την Γαλλία θα ταξιδέψει στην Τσεχία ώστε να αγωνιστεί στις 5 Φεβρουαρίου στο Παρντουμπίτσε, εκεί όπου θα πάρουν μέρος τόσο ο Φιλιππίδης, όσο και η Κυριακοπούλου.

Για το αγωνιστικό του ντεμπούτο ετοιμάζεται ο Κώστας Μπανιώτης. Ο 27χρονος άλτης του ύψους θα πάρει μέρος το Σάββατο στο μίτινγκ του Αρνσταντ. «Σε γενικές γραμμές η προπόνηση πάει πολύ καλά. Θα κάνω τους δύο αγώνες στο εξωτερικό και μετά είναι πιθανό να πάρω μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», είπε ο Μπανιώτης, ο οποίος έχει ως στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ. Ο Μπανιώτης μετά το Αρντσταντ δε θα επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς θα πάρει μέρος στο μίτινγκ που θα γίνει στην Μπάνσκα Μπίστριτσα (6/2).

Keywords
Τυχαία Θέματα