Στη λίστα της Τζένοα ο Καπίνο

08:11 16/3/2014 - Πηγή: AEK365

Οι... θαυμαστές του Στέφανου Καπίνο από την Ιταλία ολοένα κι αυξάνονται, με τη Τζένοα να είναι η τελευταία της λίστας, βλέποντας όπως φαίνεται αρκετά «ζεστά» την περίπτωσή του.
Πρώτα ήταν το ενδιαφέρον από την Ίντερ, έπειτα η... παρ' ολίγον μεταγραφή στη Νάπολι και τώρα οι Γενοβέζοι. Ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού μπορεί να βρίσκεται μόλις στα 20 του χρόνια, ωστόσο έχει καταφέρει να μπει ήδη στο... μάτι σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Η Τζένοα μάλιστα

έστειλε την προηγούμενη αγωνιστική και σκάουτ στη Λεωφόρο για να τον δει από κοντά στον αγώνα με τον Άρη σύμφωνα με τη «Live Sport», αλλά όπως φαίνεται η ενημέρωση της ιταλικής ομάδας ήταν ελλιπής, καθώς ο διεθνής γκολκίπερ βρισκόταν εκτός λόγω τραυματισμού.


Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά στέλνει άνθρωπό της για τον Καπίνο η συγκεκριμένη ομάδα, αφού έχει συμβεί και σε άλλα παιχνίδια της φετινής σεζόν κι όπως όλα δείχνουν βλέπει αρκετά «ζεστά» την περίπτωσή του. Με μία πιθανή πάντως κλήση και στην αποστολή της Εθνικής για το Μουντιάλ, είναι δεδομένο πως οι μετοχές του θα ανέβουν ακόμα περισσότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα