Στη Λάρισα για τη «μάχη« του Ευρωπαϊκού Λιγκ

14:01 10/6/2014 - Πηγή: AEK365

Στη Λάρισα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής η Εθνική ομάδα ανδρών η οποία την Παρασκευή και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Πολωνία για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επέστρεψε από τη Ρουμανία έχοντας μία νίκη και μία ήττα (στο τάι μπρέικ) που την έφερε στη β' θέση του ομίλου, πίσω από το Μαυροβούνιο που πέτυχε δύο νίκες στην Πολωνία.

Στους 12 που ταξίδεψαν στην Κραϊόβα προστέθηκαν ο Δημήτρης Τζούριτς, που είχε

άδεια την περασμένη εβδομάδα και ο Νικήτας Εφραιμίδης, ενώ στη Θεσσαλική πόλη βρίσκεται και ο Ντίμα Φιλίποφ ο οποίος όμως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί και στα ματς με τους Πολωνούς.

Η θλάση που τον ταλαιπωρεί από το 1ο τουρνουά του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έχει υποχωρήσει, αλλά το ιατρικό τιμ συνέστησε να μην παίξει και αυτή την εβδομάδα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Πετρέα (ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα).

Στην Λάρισα αναμένεται να φτάσει αργά το βράδυ και η αποστολή της Εθνικής Γυναικών, που επίσης την Παρασκευή και την Κυριακή αντιμετωπίζει στο κλειστό της Νεάπολης την ομάδα της Γερμανίας για τον β' όμιλο του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα