Στέφενς: Πολύ θετικό ότι γυρνάμε τα παιχνίδια

09:16 7/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δύσκολα 2-1 τον Παναθηναϊκό με ανατροπή και ο Χουμπ Στέφενς σημείωσε πως είναι θετικό το γεγονός πως η ομάδα του γυρίζει τα παιχνίδια και πρόσθεσε πως οι παίκτες του έπαιξαν με πάθος.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, τόνισε: "Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, είμαι χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς, είναι σημαντικό μετά από ένα κοπιαστικό παιχνίδι στο Άλκμααρ. Για αυτό,

άλλωστε, υπήρχαν κάποια προβλήματα στο τέλος. Αλλά οι παίκτες έπαιξαν με πάθος και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι απόλυτα φυσιολογικό με τρία παιχνίδια την εβδομάδα να υπάρχει κούραση. Σήμερα μπήκαμε καλύτερα από ότι στο δεύτερο ημίχρονο με την Άλκμααρ. Ήμασταν καλοί στην τακτική και την οργάνωση, χάσαμε κάποια στιγμή τον έλεγχο και εκεί οι παίκτες θα πρέπει να βρίσκουν τρόπο να ελέγχουν τις δυνάμεις τους. Θα πρέπει η ομάδα να μπορεί να μανατζάρει τα τρία παιχνίδια την εβδομάδα".
Για την έως τώρα συγκομιδή του ΠΑΟΚ, 13 βαθμοί σε 7 αγωνιστικές, ο Στέφενς δήλωσε: "Ναι, είμαστε ικανοποιημένοι αλλά χάσαμε κάποιους βαθμούς από δικά μας λάθη. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, αν και θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι".
Ο ΠΑΟΚ πέτυχε ακόμα μια ανατροπή την φετινή σεζόν με τον Ολλανδό προπονητή να τονίζει: "Είναι πολύ θετικό ότι γυρνάμε τα παιχνίδια. Δεν είναι το κυρίαρχο μας πρόβλημα ότι μένουμε πίσω στο σκορ, αν και θα ήθελα να πετυχαίνουμε πρώτοι το γκολ κι να κερδίζουμε. Μετά το 2-1 χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες να κάνουμε το 3-1 ή το 4-1 και αν δεν κάνεις γκολ, όπως έγινε σήμερα με το πέναλτι, ο αντίπαλος μπορεί να κάνει την ζημιά. Εμείς πρέπει να κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ".
Τέλος για την πίεση που ασκήθηκε στον ΠΑΟΚ, ο Στέφενς δήλωσε: "Και εμείς ασκήσαμε σήμερα πίεση και το κάναμε καλά. Ο Παναθηναϊκός έχει μία νέα ομάδα, αλλά επίσης έχει 11 παίκτες και η ηλικία δεν είναι τόσο σημαντική πιστέψτε με".

Keywords
Τυχαία Θέματα