Στέφενς: Είναι ακόμη νωρίς

22:59 14/7/2013 - Πηγή: AEK365

Να υπενθυμίσει ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προετοιμασία κι είναι λογικό να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, έσπευσε ο Χουμπ Στέφενς μετά το σημερινό φιλικό με την Πάσινγκ. Παιχνίδι το οποίο συνοδεύτηκε από νίκη (1-0), αλλά και μια μέτρια εμφάνιση.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ολλανδός τεχνικός του "Δικεφάλου":

«Είδαμε πάνω κάτω αυτό που θέλαμε να δούμε και χθες. Κάποιους παίκτες να παίζουν 90 λεπτά. Σαν παιχνίδι δεν ήταν από τα

καλά. Είχαμε προβλήματα, κυρίως από την μέση προς την επίθεση κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Υπάρχουν ερωτηματικά για ποδοσφαιριστές. Ο Πέλκας με τον Κωνσταντινίδη έρχονται τώρα, ο Σπυρόπουλος με την Λούκας δεν είναι ακόμη έτοιμοι για να παίξουν 90 λεπτά.

Δεν είμαι περισσότερο ικανοποιημένος από χθες. Δεν είδα την μπάλα από την άμυνα να μετακινείται γρήγορα προς την επίθεση και δίναμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να οργανωθεί. Είχαμε μία συζήτηση στο ημίχρονο για αυτό, έκανα και συζήτηση με τα παιδιά μετά το τέλος γιατί αυτό πρέπει να διορθωθεί. Είναι φυσιολογικό όμως αυτή την περίοδο. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασία, όπου οι ποδοσφαιριστές βγάζουν κούραση, είναι ζεστός ο καιρός και όταν έρχεται η στιγμή να γίνουν πιο κινητικοί οι ποδοσφαιριστές, τότε δείχνουν ότι είναι κουρασμένοι».

Για το τελευταίο φιλικό στην Αυστρία, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ: «Δεν πρόκειται να αλλάξουμε το πρόγραμμά μας. Αύριο θα κάνουν κανονικά προπόνηση όσοι δεν έπαιξαν σήμερα και χαλαρά οι υπόλοιποι. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε το πρόγραμμά μας για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό που δεν έχουμε τραυματισμούς. Να δούμε βεβαίως τι έχει και ο Γιάννου στον ώμο, αλλά ελπίζω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Και δουλεύουμε για να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο».

Για την κινητικότητα των φίλων της ομάδας, σε ό,τι έχει να κάνει με την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μάθαμε ότι ο κόσμος έχει αγοράσει ήδη τόσο πολλά διαρκείας. Τους έχουμε ανάγκη. Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι θα παίξουμε τρία παιχνίδια χωρίς τους φιλάθλους μας, αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι θα είναι κοντά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα