Στα υπόψη και ο Λάουντρουπ

23:51 21/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ιταλός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την επόμενη ημέρα στον πάγκο της «βασίλισσας». Σε περίπτωση πάντως που κάτι «στραβώσει» στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων, η επιλογή που ακολουθεί είναι αυτή του Δανού τεχνικού της Σουόνσι.
Ο Λάουντρουπ κατάφερε στην πρώτη του σεζόν στην Αγγλία να οδηγήσει τους «κύκνους» στην ευρωπαϊκή έξοδο με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, ενώ στο πρωτάθλημα η σωτηρία ήρθε πολύ πιο εύκολα απ' ότι αναμενόταν.
Ο 48χρονος προπονητής είναι ιδιαίτερα αγαπητός

στις τάξεις των φίλων της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς «δέθηκε» με τον κόσμο τη διετία (1994/96) που φόρεσε σαν ποδοσφαιριστής την λευκή φανέλα.
Στα συν της συγκεκριμένης επιλογής είναι επίσης η καλή τεχνική γνώση του ισπανικού πρωταθλήματος από την παρουσία στους πάγκους των Χετάφε (2007/08) και Μαγιόρκα (2010/11).
Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών, ώστε να είναι τελικά ο Κάρλο Αντσελότι αυτός που θα αναλάβει τις «τύχες» της Ρεάλ, κυμαίνονται στο 1.20 την ώρα που o Λάουντρουπ (δεύτερος στη σχετική λίστα) προσφέρεται σε τιμές άνω του 11.

Keywords
Τυχαία Θέματα