Στα υπ’ όψιν και ο Κάλα!

19:17 1/7/2012 - Πηγή: AEK365

Το κέντρο της άμυνας είναι η θέση που χρειάζεται τη μεγαλύτερη ενίσχυση η ΑΕΚ. Ήδη, η Ένωση έχει προσεγγίσει (μέσω του Χρήστου Κωστή) τον Βαγγέλη Μόρα, με τον οποίο βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και περιμένει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της φορολογικής ενημερότητας για να κάνει τις τελικές συζητήσεις μαζί του. Ωστόσο, η ΑΕΚ εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις αμυντικών. Και όχι μόνο ως εναλλακτικές, αφού δεν είναι απίθανο ακόμη και το ενδεχόμενο διπλής ενίσχυσης στα στόπερ.

Ο Βασίλης Τσιάρτας έχει στη λίστα του αρκετές περιπτώσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Και μία από αυτές φέρεται να είναι του Χουάν Κάλα! Οι σχέσεις του νέου τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ με τη Σεβίλλη είναι γνωστές, ενώ τόσο ο Τσιάρτας όσο και ο Βλάχος έχουν πολύ καλή άποψη για τον Ισπανό αμυντικό, που αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν στην ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ένωση θα παρακολουθεί στενά το επόμενο διάστημα την υπόθεση του Κάλα και αν προκύψει η ευκαιρία, είναι πιθανό να κάνει κίνηση για τον (εκ νέου) δανεισμό του από τη Σεβίλλη.
Ο παίκτης έχει πολύ καλές αναμνήσεις από το πέρασμά του από την Ελλάδα, ενώ σε κάθε ευκαιρία τους τελευταίους μήνες τονίζει πόσο πολύ τον βοήθησε η παρουσία του στην ΑΕΚ να εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα