Στα πλέι οφ η Γλυφάδα

17:18 30/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η Αλεξία Καμμένου και η Ευτυχία Καραγιάννη είδαν τις παίκτριες της ομάδας να επικρατούν του Εθνικού με 6-5 στο κολυμβητήριο του Αλίμου και μια αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου να εξασφαλίζουν την 4η θέση και την παρουσία στα επερχόμενα πλέι οφ.

Ο Εθνικός, που ήθελε νίκη μεγαλύτερη της ήττας του με 10-6 από τη Γλυφάδα στον αγώνα του α' γύρου, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο τέλος του πρώτου οχταλέπτου πήρε προβάδισμα με 3-1. Όμως οι παίκτριες του ΑΝΟΓ κατάφεραν να

ανακάμψουν γρήγορα και αφού ισοφάρισαν, βρέθηκαν να προηγούνται με δύο γκολ, φθάνοντας στη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-1, 1-0, 1-1

Γλυφάδα (Καμμένου): Παπαϊωάννου, Κανέτι, Τσελέπη, Ιωσηφίδου, Μάμογλου 1, Οικονομοπούλου 1, Πάτρα Μ., Μιμίδη 1, Κόλλια, Παπαναστασίου, Δράκου, Πάτρα Ε., Ελευθεριάδου 3, Λούδη.
Εθνικός (Κατσούλης): Ναλμπάντη, Καλαργυρού, Ζέκου, Βάσιλα 1, Χυδηριώτη, Κούβδου, Μουσγκρόβ 1, Δατσέρη, Φραγκιουδάκη 2, Κανάκη, Αντωνάκου 1, Γρηγοριάδου, Καλαρρίτη.

Ανετα ο Ηρακλής τον ελλιπή Τρίτωνα

Ευρεία νίκη σημείωσε ο Ηρακλής επί του ελλιπή Τρίτωνα Αμαρουσίου με 14-5 στο κολυμβητήριο με τον «γηραιό» να προσθέτει άλλους τρεις στο ενεργητικό του.

Η ομάδα του Αμαρουσία παρατάχθηκε με μόλις οκτώ παίκτριες καθώς βασικές παίκτριες, όπως οι Μπίσμπα, Μαυρέλου, Αποστολίδου, Μπεκρή, Γαραντζιώτη και οι αδερφές Κουγιουμτζή απέχουν από τις προπονήσεις λόγω της αδυναμίας της διοίκησης να φανεί συνεπής στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της Βάσως Μαυρέλου, στο waterpololive.gr: «Θα ήθελα να επισημάνω ότι η απόφαση να μην κατέβουμε στα εναπομείναντα παιχνίδια, είναι καθαρά της διοίκησης κι όχι δικιά μας. Εμείς κάναμε την προσπάθεια να πάμε (κάποιες κοπέλες) στην προπόνηση, απλά δε βρέθηκε ποτέ λύση. Απείχαμε από τις προπονήσεις λόγω βιοποριστικών λόγων. Θέλω να διευκρινιστεί αυτό για να μη βγει προς τα έξω ότι παρατήσαμε την ομάδα»».

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-2, 4-0, 2-2

Ηρακλής (Ιωακειμίδης): Γούλα, Μαλέτσκα 2, Αβράμη, Τζελέπη 1, Τζίμα 1, Τριχολίδου 3, Ζάντου, Καραδημήτρη, Καρυπίδου Μ., Φλώρου Χρ. 3, Φλώρου Μ. 1, Καρυπίδου Η. 3, Σωτηρέλη, Βελίτσιου
Τρίτων (Τούρος): Κοτσιώνη, Πάττα, Ζώη, Μαντάου, Στρατιδάκη 3, Μπόστα 2, Αγγελονίδη, Στρείδη.

Eύκολα το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο δεν είχε προβλήματα με αντίπαλο τον ήδη υποβιβασμένο Νηρέα Χαλανδρίου, επικρατώντας με 11-2 στο κολυμβητήριο του Γέρακα σε αγώνα για τη 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Τα οκτάλεπτα: 0-0, 1-2, 1-5, 0-4

Νηρέας Χαλανδρίου (Μιχαηλίδου): Λεοντσίνη, Σαμαρά, Παπατριανταφύλλου Ο., Κροκίδα, Παντελίδη, Λιβαθηνού, Βλοντάκη, Πανουσάκη, Καλλή, Παπαδάκη, Δούλη 1, Μόσιαλου, Κουντουρέα, Παπατριανταφύλλου Μ. 1.

Ρέθυμνο (Φιτσανάκης): Μυλωνάκη, Φαρμάκη Μ., Παπαγεωργίου, Παληκαράκη 1, Αλεξάκη 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Καραλόγου 1, Φαρμάκη Ελ. 1, Πατσαχάκη 2, Πενταράκη 3.

Keywords
Τυχαία Θέματα