«Στα μαχαίρια» Αντωνιάδης-Αλαφούζος

08:57 27/12/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση με την οποία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβαλε... χέρι στον Αντώνη Αντωνιάδη ο οποίος υποστήριξε πως η επιταγή του πρίγκιπα Φεϊζάλ υπάρχει και είναι γνήσια, ο παλαίμαχος άσος της ομάδας επανήλθε εκφράζοντας τα παράπονα του για την στάση του Γιάννη Αλαφούζου.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Αντώνης Αντωνιάδης τόνισε αρχικά: "Είναι απίθανα πράγματα αυτά που συμβαίνουν. Έκανα μια παρέμβαση

και έγινε μια παρεξήγηση. Με ρώτησαν τι βλέπω για την επιταγή του πρίγκιπα και είπα ότι έχω πληροφορηθεί πως έχει εκδοθεί. Τι σημασία έχει τι λέω εγώ και τι λέει ο καθένας; Σημασία έχει να βάλει τα λεφτά στις 4 του μήνα. Αυτός ο ορυμαγδός που έχει γίνει τι σχέση έχει με την δήλωση που έκανα; Δεν έχει σημασία τι λέει ο καθένας, αλλά αν στο τέλος θα μπουν τα λεφτά. Ποιο πράγμα έθιξε τον Αλαφούζο; Έχει σχέση η ανακοίνωση με αυτά που είπα; Το πρόβλημα είναι αν θα βάλει τα χρήματα, όχι τι είπα εγώ".
Σε ερώτηση αν γνωρίζει ότι η επιταγή έχει εκδοθεί και αν είναι γνήσια την στιγμή που από την ΠΑΕ τονίζουν πως δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα, ο Αντωνιάδης απάντησε: "Τι δεν γνωρίζουν; Ότι έχει εκδοθεί επιταγή δεν το γνωρίζουν; Φαίνεται ότι αυτό συμβαίνει επειδή δεν παρουσιάστηκε η πρωτότυπη. Πες ότι δεν υπάρχει επιταγή, αυτό είναι το θέμα ή αν θα κατατεθούν τα λεφτά; Είτε εκδόθηκε είτε είναι πλαστή το θέμα είναι αν θα μπουν τα χρήματα. Η επιταγή μπορεί να είναι γνήσια αλλά στο τέλος να πουν ότι δεν θα βάλουν τα λεφτά".
Για την τακτική του Αλαφούζου και την διάσταση που πήρε το θέμα, ο Αντωνιάδης δήλωσε: "Είναι δυνατόν να λειτουργούμε έτσι; Δεν ασκήσαμε εμείς διοίκηση δηλαδή και δεν ξέρουμε; Ρώτησαν την άλλη φορά τον Αλαφούζο σε μια συνέντευξη για ένα ατόπημα εις βάρος μου και αντί να πει δεν έχετε δίκιο, το συνέχισε. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά, δεν μπορεί να είναι έτσι μια ισχυρή διοίκηση. Εγώ δεν ασχολούμαι με την επιταγή, δεν με νοιάζει αν θα μπουν τα λεφτά. Βγαίνει δηλαδή ο Αλαφούζος και βγάζει ανακοινώσεις από την ΠΑΕ και κολλάμε σε τέτοια πράγματα και τα βάζουμε με τον Αντωνιάδη".

Keywords
Τυχαία Θέματα