Στα ημιτελικά η Ομόνοια

17:57 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Ανόρθωση- Ομόνοια: 0-2 (0-4)
(Σκέμπρι 59', Φρέντι 82')

Δεύτερη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση, αυτή τη φορά εκτός έδρας και με σκορ 2-0, πήρε η Ομόνοια και σε συνδυασμό με το 4-0 του πρώτου αγώνα το σύνολο του Τόνι Σαβέφσκι πέρασε άνετα στους «4» του κυπριακού Κυπέλλου.

Στο ματς εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά ήταν οι φιλοξενούμενοι, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν τις πρώτες καλές στιγμές του παιχνιδιού μπροστά από την αντίπαλη εστία,

χωρίς όμως να μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Η Ανόρθωση, όμως, με το πέρασμα του χρόνου ανέβασε την απόδοσή της δίχως όμως να μπορέσει να φανεί απειλητική.

Αυτοί που τελικά κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ ήταν οι παίκτες της Ομόνοιας χάρη στο τέρμα του Σκέμπρι στο 59', ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 82' ο Φρέντι, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να νικήσει για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα της «Κυρίας».

ΕΝΠ- ΑΕΚ: 1-1
(Μρντάκοβιτς 90+1'-Τόμας 1')

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση που έγινε στο Τάσος Μάρκου, ΕΝΠ-ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Η ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει μόλις στο 1ο λεπτό με γκολ του Χοάν Τομάς, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το αποτέλεσμα που θα της έδινε προβάδισμα πρόκρισης, καθώς η Ενωση κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90+1' με γκολ του Μιρτάκοβιτς. Σαφέστατα ο επαναληπτικός την άλλη βδομάδα στο ΓΣΖ έχει μεγάλη σημασία, καθώς εκεί θα κριθεί η πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Απόλλων Λ.- Αγία Νάπα: 1-1 (2-0)
(Χαραλάμπους 35'- Σουάρες 42')

Ο Απόλλωνας έρθε ισόπαλος 1-1 με την Αγία Νάπα, στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης, ωστόσο κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου χάρη στην εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-0. Ο στόχος της πρόκρισης υλοποιήθηκε όμως η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου δεν ικανοποίησε με την εμφάνιση της απέναντι στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος, και δικαιολογημένα υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα των ποδοσφαιριστών, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα